Sír a kollégánk miattad!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Ezért randizzatok egyedülálló apával, lányok!

Ezért randizzatok egyedülálló apával, lányok!
2015
aug.
16

Vannak társkereső lányok, akiknél tabunak számítanak az egyedülálló apák. Ők nem tudják, hogy mit veszítenek!


A szingli apák legtöbbször tele vannak érzelmekkel, tartós kapcsolatra törekednek, és nem kezdők az együttélés és kompromisszum-készség terén. Összegyűjtöttünk 7 okot, amiért jó választás lehet közöttük is „szétnézni".

1. Nem fognak ajtóstul rontani a házba

Jártál már úgy, hogy kávéztál egy sráccal, és aztán rögtön előjött az ötlettel, hogy töltsétek együtt a hétvégét? Nos, a szingli apák nem ilyenek! Ha valakinek gyereke van, biztosan nem fogja elsietni a dolgot – de ez pozitívum! Tudják, milyen az, felelősséget vállalni valakiért, és nem azzal töltik az idejüket, hogy sütiszörnyeket etetnek a számítógépükön. Nem akarnak elkeseredetten rád csimpaszkodni, nem keresnek pótanyut maguk mellé, hogy mosson rájuk.

2. Nem képzelik azt, hogy körülöttük forog a világ

Minden szülő tudja, hogy a gyerekek születésével megváltozik a fontossági sorrend. Az önző éveknek vége, a kölykök kerülnek az első helyre, a világ közepére. Méltányolandó az olyan férfi, aki megtanult lemondani dolgokról, kompromisszumot kötni, áldozatot hozni, nem igaz?

3. Nem fognak kibújni a felelősség alól

Azok a pasik, akiknek még nem nőtt be a fejük lágya, nem tudják mi az, felelősséget vállalni valamiért, valakiért. Azok a férfiak viszont, akik kiveszik a részüket a gyerekek neveléséből, a válás után is, teljesítik az anyagi kötelezettségüket, nem ócsárolják a gyermekeik anyját, hanem normális viszonyt ápolnak velük, pontosan tudják, hogy a tetteinkért felelősek vagyunk.

4. Nem félnek attól, hogy megmutassák az érzelmes oldalukat

Főleg a lányos apukák tudnak elolvadni a copfos királynőiktől. A gyereknevelés során megtanulták, hogy nagy erőt kíván a gyengédség, és semmi rossz sincs abban, ha valaki kimutatja a szeretetét. A szingli apáknak ezért természetes, hogy fogják a szerelmük kezét is sétálás közben. Természetesebb a fizikai érintés, az ölelés, a babusgatás.

5. Remekül tudnak hallgatni

Nem fognak menekülni a mélyebb beszélgetések elől. Meg lehet velük beszélni a rázós ügyeket: a gyerekvállalást, az összeköltözést, a közös életet is. Nem beszélve az apróságokról, hogy miként kerül a csík a fogkrémbe, vagy melyik dinoszaurusz evett káposztát. Figyelnek, hallgatnak, beszélnek, problémát oldanak meg nap, mint nap. Nem ez kell a nőknek, de őszintén? A férfiak nagy része egyáltalán nem tud hallgatni, így a szingli apák ezen a téren hatalmas előnnyel indulnak!

6. Megengedik (idővel), hogy részt vegyél a gyerekek életében is, és ez egy nagy ajándék!

Amikor bemutat a gyerekeinek, azt szeretné, ha részt vennél az életükben, ennél nagyobb ajándékot el sem lehet képzelni! Ha a gyerekek megkérnek, hogy mesélj nekik, legózz velük, vagy netán majd veled szeretnének a játszótérre menni az apjuk helyett – tudni fogod, hogy mi az igaz szeretet!

7. Tartós kapcsolatban gondolkodnak

Biztos lehetsz benne, hogy nem akarja idő előtt rád erőszakolni az életét: a gyerekeinek csak akkor fog bemutatni, amikor már stabilnak érzi a kapcsolatotokat. Éppen ezért, mivel komoly társat keres, nem fog kalandként tekinteni rád. Az ő esetében nem arról van szó, hogy te vagy az aznapi áldozata, vagy hogy indulás előtt megfogadta, ő valakit hazacibál ebből a bárból. Ha téged választott, akkor téged akar, hidd el! 
Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Friss borda

Túrarandik ősszel és télen!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod?Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280