Hogyan vidíthatnál fel bennünket?

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

6 ok, amiért a főzni tudó pasik a legjobb szeretők!

6 ok, amiért a főzni tudó pasik a legjobb szeretők!
2015
aug.
01

Fűszeresen szereted az életet, egy csipetnyi chillivel és mézzel? Hm, akkor olyan pasit keress, aki tudja mire való, a chilli és a méz, a konyhában is!


Nők milliói állítják: a főző férfiak fenomenálisak az ágyban! Csatlakozunk hozzájuk, és mondunk 6 okot, hogy miért!

1. Szeretnek mások kedvére tenni

A főzés közel áll a művészetekhez. Olyan, mint egy előadás, amit nem a magunk kedvéért teszünk, hanem hogy elnyerjük mások tetszését. A szex is ilyen, ha csak a magunk örömét lessük, rossz helyen járunk. Senki sem azért „alkot" egy bonyolult fogást, hogy elájuljon saját tehetségétől. Aki jól főz, az jó a desszertben is, akkor is, ha arra már nem a konyhában kerül sor.

2. Az improvizálás mesterei

Semmi sem öli meg gyorsabban a szexuális életet, mint a kimértség és a rutin. Mindenki, aki szeret főzni, hozzá van szokva ahhoz, hogy abból készítsen valami finomat, amit éppen otthon talál. A főző pasi ezért mindig készen áll arra, hogy újszerű élményekben részesítsen.

3. Megvan a türelmük a dolgok véghezviteléhez

Az ételkészítésnél (és az elfogyasztásánál) alapból nem gyorsaság a lényeg. Persze van, amikor csak bekapunk valamit, de az az igazi, ha megadjuk a módját és az idejét a főzésnek. Most fordítsuk ezt le hálószobai nyelvre. Hidd el, nem fogja elsietni a dolgokat!

4. Használják az összes képességüket

A főzéshez több képességre is szükség van, például türelemre, némi kézügyességre, és kreativitásra. Ráadásul nem árt állandóan fejlődni, csiszolni a technikát, kipróbálni új dolgokat. Ha egy srác képes a konyhai jártasságát tökéletesíteni, akkor az előételtől a desszertig, mindent rábízhatsz.

5. Egyszerre több dologra képesek koncentrálni

A konyhában általában több dolgot csinálunk egyszerre. Mosogatunk, közben hagymát vágunk, és megkeverjük a levest. Ez nem jön rosszul a hálószobában sem, nem igaz? Azt mondják, a multistaskingban a nők sokkal jobbak. No meg azok a pasik, akik főzni tudnak!

6. Ágyba hozza a reggelidet, amit ő készített neked

Ebben minden benne van: kaja, neked, tőle. Kell ennél több?

 
Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Friss borda

Túrarandik ősszel és télen!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod?Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280