Kíváncsi vagy, ki támogat Téged?

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

15 ok, amiért ne randizz a szörfös sráccal!

15 ok, amiért ne randizz a szörfös sráccal!
2015
jún.
24

Ahogy a szörfös srác végigmegy a parton, minden lány szeme rá tapad. Tökéletes izmok, napbarnította test, sóízű bőr, lehengerlő mosoly. Kell ez neked?


Ők azok, akik órákig kergetik a hullámokat és úgy tudnak nevetni, mint egy kisfiú. A vízben töltődnek fel, és az ár-apály a szórakozásuk. De vajon hogy működnek társként?
Íme, 15 ok, amiért soha ne randizz egy szörfössel (persze csak ha ellen bírsz állni):


1. Mindig csak második lehetsz


Ugye kitalálod, mi áll az első helyen? Ahol a tenger, ott van az ő szíve. Nem azért, mert nem szeret téged, hanem mert a hullámokon lovaglás a mindene. A nap végén pedig már csak egy dologra tudnak gondolni: a másnapi szörfözésre. Bocs.


2. Az öltözködéshez nincs sok gondolatuk


Gatya és galléros póló. A munkaruha fogalma ismeretlen – érthető okokból, de ne aggódj, az alkalmi viseleté is. Minél kevesebb ruha, annál jobb. Esküvőre vigyél magaddal másvalakit!

3. Szörfórát vennél? Csak ha kedves az életed!


Amikor először elvisz szörfözni, az romantikus lehet. Másodszor már nem lesz az. Azt veszed észre, hogy egyszer csak eltűnik, és egyedül hagy az életveszély kellős közepén. Amikor kiakadsz és üvöltözni kezdesz, megrántja a vállát, és hanyagul közli, hogy kitűnőek voltak a hullámok, nem is érti, miért nem élvezted a dolgot.

4. Végül szörf-özvegy lesz belőled!


Hogy nem tudod, mi az a szörf-özvegy? Majd megtudod, amikor a barátaid rendre azt kérdezik: XY (a pasid neve) miért nem jött veled erre a fontos eseményre? És te csak annyit hebegsz zavartan: fantasztikus hullámok voltak, és elképesztő széljárás.

5. Ne gondold, hogy minőségi időt töltötök majd együtt a strandon

Ugye nem képzeled, hogy hosszasan ölelkeztek majd a parti fövenyen a naplementében? A szörfösök nem napozni meg heverészni járnak a strandra! Gyere naplemente idején, és majd lefoglalod magad azzal, hogy megpróbáld kitalálni, melyik az ő sziluettje a sok egyforma sziluett közül. Legalább nézheted imádott tevékenysége közben!

6. Állandóan arra kell koncentrálnod, hogy micsoda figurákat mutat be


Hogyhogy ma nem mész ki vele a partra?! És ha pont ma lesz a legeslegjobb formájában?

7. Az elképzelése a karrierről egészen más lesz, mint a te elképzelésed

Nem felelőtlenség vagy linkség miatt, de egész más a fontossági sorrend nála. Karrier célok? Nos, minden olyan munka jöhet, ami mellett több időt tölthet a vízben, és a fizetésnél sokkal motiválóbb számára a hobbijával töltött idő.

8. Nem számít, hogy szerinted mennyire okos, szellemes, mélyérzésű –senki sem fogja komolyan venni a családodból

Készülj fel, a családod nem fog ámulatba esni a manőverektől, amiket a vízben mutat be, hiszen nem állnak ott a parton, és fogalmuk sincs a mutatványok nehézségéről. Nekik csak annyi jön majd le, hogy ezzel a félőrülttel jársz, aki állandóan a strandon lóg, és teljesen komolytalan.

9. Készülj a legrosszabbra, ha egy hétig nincsenek hullámok!

Fogalma sincs, mihez kezdhetne szélcsend idején. Tényleg nincs semmi ötlete. Mihez kezdhetne? Hiszen szélcsend van!

10. Pont úgy viselkedik/öltözködik, mint aki 16 éves. Akárhány éves is.

Mintha nyári szünetben lenne, a tengerparton. Úgy érzi magát, és úgy is viselkedik. Pont, mint 16 éves korában, amikor tényleg nyári szünete volt a tengerparton.


11. A következő témák kimeríthetetlenek számára, és órákig tud beszélni róluk: szörfözés, szörffelszerelések, szörfversenyek, hullámok, az utolsó hullám, amit elkapott, a barátja utolsó hulláma, amit elkapott

Jobb, ha úgy teszel, mintha érdekelne.

12. Utolérhetetlenül eltűnik órákra


És amikor végre felveszi a telefont, nem érti, miért vagy ideges. Hiszen olyan remek hullámok voltak, gondolhattad volna, hogy...nem? De.

13. Ha kilométerekkel arrébb egy hömpölgyő tengerár tűnik fel, mindent kiejt a kezéből, felkapja a deszkáját, és futni kezd arrafelé

Igyekezz mindenféle globális szörfözőidő-előrejelző appilikációkat letölteni, nem beszélve a lokális időjárás-jelentésekről, máskülönben esélyed sem lesz programokat tervezni vele.


14. Sosem fog álomrandira vinni


Felejtsd el, hogy tűsarkokon tipegsz vele egy meghitt étterem felé. Egész máshogy gondol egy romantikus estét, de ne csüggedj, biztosan kalandosabb lesz, mint gondolnád!

15. Újra és újra meg fogod szegni a szabályt, hogy ne randizz szörfössel!


Minden bosszantó dolog ellenére lenyűgöző, hogy milyen spontán, szabad, teljes életet élnek, ezért aztán újra és újra elfelejted, hogy nem szabad egy szörfössel kezdeni. Meg olyan ellenállhatatlanok és cukik, nem? De! 
Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Friss borda

Túrarandik ősszel és télen!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod?Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280