Kíváncsi vagy, ki támogat Téged?

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

20 érdekesség a világ leggorombább dokijáról, akiért milliók rajonganak!

20 érdekesség a világ leggorombább dokijáról, akiért milliók rajonganak!
2015
jún.
11

Neve egybeforrt a világ legtuskóbb dokijának nevével. Pedig a Dr. House-ot alakító színész megannyi mindent csinált azelőtt és azután is, hogy a sántító doki képében a televízió elé szegezett bennünket. Íme, 20 érdekesség Hugh Laurie-ről!


1. Hugh Laurie 1959-ben született Oxfordban, James Hugh Calum Laurie néven.

2. Anglia egyik legelismertebb magániskolájába, az Eton College-ba járt.

3. Ezt követően Cambridge-ben archeológia-antropológia szakpáron végzett.

4. Saját bevallása szerint azért ment erre az egyetemre, hogy kedvenc sportjának, az evezésnek hódoljon. Ugyanis sikeres evezős volt!

5. Ugyanitt csatlakozott egy színtársulathoz, mely ugródeszkát jelentett a színjátszás felé.

6. Egyetemista korában néhányszor randizott Emma Thompsonnal, aki szerint Hugh egyike azon kevés pasiknak, akik „gyászosan szexik".

7. Dr. House szerepére eredetileg kifejezetten amerikai színészt kerestek, de Laurie amerikai akcentusa annyira hiteles volt, hogy nem is tudták, hogy a színész angol.

8. A szereplőválogatás idején Laurie Namíbiában forgatott, a meghallgatásra szánt videóját egy szállodai fürdőszobában vette fel, mert csak itt volt elegendő fény és bocsánatot kért a minőségért.

9. A felvételhez egy esernyőt használt botként és improvizált, ezzel teljesen lenyűgözte a producereket és megkapta a szerepet.

10. Mivel a való életben Laurie apja orvos, a színész úgy nyilatkozott, hogy bűnösnek érezte magát, amiért rengeteg pénzt kap azért, hogy a saját apja utánzata legyen.

11. Hugh kiváló zenész is, tud szájharmonikázni, gitározni, dobolni és zongorázni. „Nem tudok úgy színészkedni, mint Al Pacino, vagy úgy zongorázni, mint Dr. John. De talán jobban színészkedem, mint Dr. John, és jobban zongorázom, mint Al Pacino."

12. Laurie remek humorista, legjobb barátjával Stephen Fry-jal sikeres párost alkottak egy komédiasorozatban a BBC-nél.

13. Egy vintage Porsche-t vezet és számos motor tulajdonosa.

14. Minden szombaton boxolni jár.

15. 1989 óta házas, feleségével három gyereket nevelnek.

16. Angliában élt, amikor elvállalta a Dr. House főszerepét. Mivel a sorozatot Los Angelesben forgatták, de a családja a szigetországban maradt, a családi élete és a házassága is válságba került.

17. Egy jelenet erejéig a Jóbarátok-ban is feltűnt.

18. Őrület, de zsonglőrködni is tud!

19. A Marburgi Egyetem Orvostudományi Karán a dr. House filmsorozat szemináriumi tantárgy lett, és a hallgatók odavannak érte.

20. Nagysikerű könyvet is írt már, és néhány éve egy lemezt is kiadott.

 
Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Friss borda

Túrarandik ősszel és télen!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod?Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280