Hogyan vidíthatnál fel bennünket?

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

5 nyilvánvaló jele annak, hogy egy szoknyapecérrel randizol!

5 nyilvánvaló jele annak, hogy egy szoknyapecérrel randizol!
2015
máj.
15

Találkoztál egy sráccal, aki a főnyereménynek tűnik? Okos, jóképű, lehengerlő? Úgy bánik veled, mint egy királynővel, a tenyerén hordoz, és olyanokat mond, amiket mindig is hallani szerettél volna? Riadó, lehet, hogy csapdába estél!


Nem kételkedünk abban, hogy létezik Mr. Tökéletes. Ha azonban az alábbi nyilvánvaló jeleket tapasztalod, akkor sokkal valószínűbb, hogy egy nőcsábász hálójába akadtál, aki olajra lép az első édes éjszaka után.

1. A hírneve megelőzi őt

Ha a környezetedben mindenki figyelmeztet, hogy hagyd ki a srácot, és az összes barátnőd szörnyülködik, hogy a horgára akadtál, jobb lesz meghallgatni a tanácsokat! Kicsi az esélye annak, hogy mindez csak vaklárma, azt pedig felejtsd el, hogy te majd úgyis megváltoztatod.

2. Túl gyorsan halad

Még nem is találkoztál a barátaival, és a szüleivel, de már azt duruzsolja, hogy te vagy az álmai nője, akire egész eddig várt? Ez persze könnyen elveszi az eszedet, de légy résen, nem gyors ez egy kicsit? Sokkal valószínűbb, hogy emberünk a szerelembe szerelmes, vagy ágyba akar vinni. A céljait pedig minél gyorsabban szeretné elérni.

3. Minden megnyilvánulása a romantika csúcsa

Mi lányok imádjuk a romantikus meglepetéseket, elolvadunk egy hozzánk írt verstől, vagy egy meglepi virágcsokortól, amit futár hoz az irodánkba. Az viszont már gyanús, ha a pasi állandóan romantikus hétvégékre akar vinni, és eláraszt ékszerekkel. Jobb, ha időben kapcsolsz, hogy bőséges viszonzást vár majd cserébe.

4. Csak téged néz... és mindenki mást, aki szoknyát visel

Ha azt tapasztalod, hogy a srác minden csajt megbámul, sőt flörtöl a pincérnővel, a recepcióssal, az ügyintézővel, egyszóval bárkivel, aki nőből van – akkor a fickó egész biztosan egy szoknyapecér. Miközben téged szédít, a szeme sarkából a termen átvonuló hölgy hátsóját vizslatja? Igazából nem is hazudik, ő tényleg úgy érzi, hogy szerelmes - az egész női nembe.

5. Túlságos szép az egész ahhoz, hogy igaz legyen

Egyszerűen túl helyes, túl lenyűgöző, túl tökéletes: a fejedben megszólal egy hang, hogy vigyázz, ez már olyan, mint egy tündérmese! Miközben megpróbálod elhallgattatni a hangot és sodródsz tovább, jobb ha tudod, hogy a női megérzések legtöbbször helyénvalóak!

Természetesen az a jó, ha esélyt adsz a srácnak, hogy bizonyítson. Ne szakíts vele rögtön azért, mert rossz híre van. Ha azonban a fenn említett „tüneteket" felismered, jobb, ha résen vagy! Próbáld húzni az időt, lássuk, mennyire kitartó a lovagod, mit szeretne valójában! Biztos lehetsz benne, hogy egy szoknyapecér hamar odébbáll, ha nem kapja meg villámgyorsan a skalpodat.

 


Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Túrarandik ősszel és télen!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod?Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280