Kíváncsi vagy, ki támogat Téged?

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Szexi és sportos – hódítanak a ritkuló hajú férfiak!

Szexi és sportos – hódítanak a ritkuló hajú férfiak!
2015
ápr.
21

A ritkuló haj ma már inkább szexi, mint ciki! Vannak csajok, akik ezt már tudják, és vannak, akik most fogják megtudni. 6+1 ok, hogy miért vállalj be egy randit Kojak-kel!

Nem mindenki rajong a kopaszodásért, de kétségtelen tény, hogy a férfiak közel felét érinti a kevés vagy nem létező haj problémája. Akad, aki ezt tragikusnak és lesújtónak tartja, de aki megbarátkozik a tar fejével, akár még előnyt is kovácsolhat belőle. Főként, hogy a nők egy rész egyenesen megőrül a hajnélküli srácokért! Hogy miért? Íme, 6+1 ok!

1. Fenomenálisak az ágyban!

Egyes tanulmányok szerint a kopasz srácok csodákra képesek a hálószobában. Egyszerű a magyarázat: minél több tesztoszteront termel a szervezet, annál vékonyabb, gyérebb a hajzat, és annál erősebb a nemi vágy.

2. Egy csomót megspórolnak a hajápolási szereken.

A hajápolási szerek drágák. Ha egy hajtalan srác az így megspórolt pénzén vacsizni visz, felkészülhetsz a csúcsborokra, nem fogja sajnálni rájuk a pénzt!

3. Sokkal kisebb eséllyel kapnak hererákot.

Egy tudományos értekezésben azt közölték, hogy a tar pasik között sokkal kisebb arányban fordult elő a hererák, mint a hajas társainknál. Hogy miért? Itt is a magas tesztoszteron szint nyújt védelmet a férfiakat fenyegető egyik daganatos megbetegedéssel szemben.

4. Sokkal észrevehetőbbek az arc egyéb szépségei.

Ragyogó fogsor? Hosszú szempillák? Gödröcskék? Huncut ráncok? Talán egy fejszőrzetben dúskáló srácnál ezek a kis semmiségek fel sem tűnnek, de egy hajnélküli fickónál azonnal szembeötlenek. Ahogy egy smink kiemeli a szemet, úgy emeli ki a kopaszság az arcot magát.

5. Jobbak a sportban!

Van, akinek ez fontos szempont, mert odavan a sportos hapsikért. Akkor jó helyen keresgél! Elég, ha szétnézünk a híres sportolók között: Kevin Youkilis (baseball-játékos), Andre Agassi (tenisz), Kevin Garnett (kosárlabda), Kareem Abdul-Jabbar (kosárlabda), és persze Michael Jordan (kosárlabda). Mi lehet ennek a magyarázata? Talán a kopasz srácok gyorsabbak? Bármi is legyen, a sportosság egy újabb pluszpont a javukra.

6. Gyorsabban elkészülnek.

Még ha el is alszanak reggel, gond nélkül kihagyják a félórás hajbabrálást, és nem idegesítenek azzal, hogy indulás előtt még hatszor megkérdezik, hogy rendben van e a frizurájuk. Nincs haj, nincs macera.

7. Profik a sapka-kalap viselésben.

Senki sem tud úgy hordani egy sapkát, mint egy kopasz fickó. Semmi idióta kinézet, olyan, mintha pont oda illene, a hiányzó szőrzet helyére. Ha akkora szerencséd van, hogy kifogsz egy Kojak-et, hamarosan te is profi leszel a témában. Egész életedben ezekre a tippekre vártál, nem?

Címkék:
 


Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Túrarandik ősszel és télen!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod?Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280