Hogyan vidíthatnál fel bennünket?

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Szülinapos a világ legtaplóbb férje: 5 top beszólásával köszöntjük őt!

Szülinapos a világ legtaplóbb férje: 5 top beszólásával köszöntjük őt!
2015
ápr.
12

Szülinapját ünnepli a világ legtaplóbb férje! Persze csak az őt megformáló színész, aki 2015-ben lett 69 éves. Sejted már, kire gondolunk?

Ed O'Neill 1946-ban született Ohio-ban. Majdnem profi futballista lett, de hat évig társadalomtudományt is tanított egykori középiskolájában.

Legnagyobb sikerét kétségtelenül az 1987 és 1997 között forgatott Egy rém rendes család című helyzetkomédiában aratta, a női cipőboltos megformálójaként. A sorozatban Al Bundy-ként vált világhírűvé, aranyköpései azóta is közszájon forognak.

Rém rendes család

Kevesen tudják, hogy Ed rendkívül járatos a brazil jiu-jitsu harcművészetben. Felesége az a Catherine Rusoff, aki az Egy rém rendes családban is feltűnt néhány epizódban. Először 1986-ban házasodtak össze, és 3 év múlva szétváltak, aztán mégis úgy döntöttek, hogy együtt szeretnék leélni az életüket: második házasságuk 1993 óta tart, két lányuk született.

Felkészültetek Al Bundy legdurvább beszólásaira? Akkor jöjjenek!

- Peggy, mondtam ma már, hogy szeretlek?
- Nem.
- Akkor oké!

Peeeg! Nem akarok kertelni, bár szívesen elásnálak...

Peg: - Al, nem láttad a hajcsavaróimat?
Al: - Gondolkozz Peg! Miért vennék el olyasmit, amitől szebb lennél?

Peg: - Én még nem hallottam három napos temetésről.
Al: - Nem emlékszel a nászutunkra?

Al (Pegnek): - Ma olyan fehérneműt vettél, ami mellé akkor sem feküdnék, ha nem lennél benne!

Címkék:
 


Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Friss borda

Túrarandik ősszel és télen!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod?Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280