Sír a cica miattad!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Bombaként robbant az üzlet: óriási az igény az esküvői fotók felaprítása

Bombaként robbant az üzlet: óriási az igény az esküvői fotók felaprítása
2023
nov.
15

Olcsó és hatékony túllépés.


Az esküvőn minden olyan szép, az ott készült képeken mindenki mosolyog. A fotókat szívesen lapozgatjuk, kitesszük a falra, büszkén mutatjuk másoknak.

De mi marad egy válás után? Sokan könnyek között összetépik a képeket, mások pedig elteszik valahova a fiók mélyére. Aki szabadulna tőle, nem szívesen dobja a szemétbe, mert esetleg illetéktelenek kezébe kerülhet. Kínában ráadásul az esküvői portrékat akrilvásznon is szokás megörökíteni. A fájdalmas emlékeket felidéző fotókat nem szívesen nézegetjük.

Erre építette fel a vállalkozását egy kínai férfi, akinek egyedülálló szolgáltatása máris igen nagy népszerűségre tett szert. Liu esküvői képek felaprítására specializálódott, segítve a megrendelőket abban, hogy maguk mögött hagyják a múltat, miközben tökéletesen védve van a személyazonosságuk.

A folyamat meglehetősen egyszerű. Liu cége számos ajánlattal áll elő, ezek ára eltérő, függ az esküvői képek méretétől is. Ha megszületik a választás, az ügyfél eljuttatja a képeket Langfangba. Itt a személyzet először egy festékszóróval fedi a képet, hogy biztosítva legyen a felismerhetetlenség, majd egy hatékony iratsemmisítő gépbe teszi a fotókat. Az egészet egy felvétel rögzíti, amit aztán bizonyítékként elküldenek a megrendelőnek.

Az üzlet döbbenetes sikere még Liut is meglepte, Kína minden részéből érkeznek megrendelések. Az esküvő óriási biznisz, de úgy tűnik, hogy napjainkban van létjogosultsága a váláshoz kötődő szolgáltatásoknak is.

 


Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Túrarandik egész évben!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod? Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280