Sír a kollégánk miattad!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Szerető vagy? 4 ok, ami miatt nem fogja otthagyni a feleségét!

Szerető vagy? 4 ok, ami miatt nem fogja otthagyni a feleségét!
2023
ápr.
17

Csak várod, várod, várod. Reménykedsz, hogy eljön a nap, amikor otthagyja érted a feleségét. Mégis meddig?


Ki elkeseredettségében, ki sodródva az árral, ki szenvedélyes szerelem miatt kerül abba a helyzetbe, hogy egy házasságban ő lesz a harmadik. A titkos szerető, a Másik Nő. Tegyük most félre az ítélkezést, és próbáljuk objektíven szemlélni az ügyet: mekkora esélye van annak, hogy egy férfi elhagyja a családját egy másik nő kedvéért? Hogy a kaland a szerető „győzelmével" végződik?

Ismerünk olyan történeteket is, ahol a pasi otthagyta az asszonyt, és olyat is, ahol évek óta várakozik a Másik Nő. Mitől függ, hogy miként végződik a történet?

Nézzük az okokat: melyik az, amelyik kevés a házasság borításához.

1. A feleség 30 kilót szedett magára az utóbbi években

Te persze ragyogóan nézel ki, míg a feleség enyhén megasszonyosodott az utóbbi időben. Na és semmit sem tesz azért, hogy formába hozza magát! Nem árt tudatosítani magadban, hogy ha valaki igazán és mélyen szereti a másikat, akkor nem a külseje az elsődleges. Ráadásul a férfiak nagyszerűen ketté tudják választani a szexet és a szerelmet. Egy bomba testnek nehezen állnak ellen, de ez még nem jelenti azt, hogy érzelmileg is erősen függnek tőle. A feleségükre pedig a legtöbbször még évek múltán is úgy tekintenek, mintha az a (karcsú) lány lenne, akit annak idején elvettek. A vele való kapcsoltuk valószínűsíthetően mélyebb, és erősebb, melyet a szürke hétköznapok, a nehézségek, a közösen átélt fájdalmak és harcok edzettek. Szóval egy csinos pofival és szexi dekoltázzsal még nem vagy feltétlenül nyerő helyzetben.

2. A neje nem érti meg a kedvesedet

Hát persze! Te viszont képes vagy órákig masszírozni a hátát egy nehéz nap után, boldog vagy, ha a kanapédon nézi a meccseket, és alig várod, hogy közös pornózással teljen az éjszaka. Sajnos az a rossz hír, hogy igazából a férfiakat annyira nem vágja földhöz, hogy a nejük nem osztozik ezekben a remek időtöltésekben. A többség a haverjaival nézi a meccset, lóg a kocsmában, és cserébe nekik sem kell a feleséggel nyálas romkomokat bámulniuk, azt az asszony elintézi a barátnőivel. Ne légy naiv! Melyik egészséges pasi nem örülne neki, ha ezeket a cimborás időtöltéseket inkább egy vonzó csajjal végezhetné? Naná, hogy kap az alkalmon. De ezért még nem fogja borítani a házasságát!

3. A felesége állandóan nyüstöli

Ez a pasik egyik kedvenc dumája! Szegényeket állandóan dolgoztatja az asszony. Pedig hát ráérne ő is levágni a füvet, és a nagybevásárlást is hazacipelhetné, két villanykörte kicserélése között. És mit számít az a pár koszos zokni, amit megint a hálószoba padlóján hagyott? Szegény, szegény férfiak! Bezzeg nálad nem kell dolgoznia, és végre nyugodtan ellazulhat az ágyikódban. Most képzeljük el egy pillanatra, hogy veled él együtt, te majd akkor is boldogan oldasz meg mindent egyedül, igaz? Nos, a pasik tudják előre, hogy bárkivel is élnek, a kötelező köröket ugyanúgy „kihajtja" majd belőlük.

4. Az asszony a gyerekeket használja a házasság összetartására

A gyerekek közösek, ez tiszta sor, ugye? Így felelősséggel tartozik értük. A gyermekei anyját pedig mindig különös tisztelettel fogja övezni, történjék bármi. Hiszen közösek a gyerekek, akiket (jó esetben) mindketten akartak, és mindennél jobban szeretnek. Az a helyzet, hogy ez a kötelék bármelyik házasságnál erősebb. Gondolj bele, annak a nőnek köszönheti élete legfontosabb szereplőit! Nem a gyerekek miatt fog a feleségével maradni, hanem a gyerekek miatt nem tudja a családját otthagyni. Szeretne velük lenni nap, mint nap, és nem akar kimaradni az életükből. Olyan mély kapcsolat ez, amit nagy valószínűséggel semmiféle forró szex nem tud überelni.

Nem kétséges, sok férfi félrelép és ez szomorú dolog. De a tanulmányok szerint a legtöbb félrelépő mégis a feleségével marad. Valószínűleg te is megérdemelnél egy felelősségteljes, megbízható férfit, egy szerető helyett. Mit gondolsz, meddig érdemes várakoznod?

 


Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Túrarandik egész évben!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod? Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280