Engedd, hogy más fizessen helyetted!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Papírzacskós rapidrandi – itt csak a belső számít!

Papírzacskós rapidrandi – itt csak a belső számít!
2015
ápr.
02

Hogyan lehetne elérni, hogy ne csak a külsődre legyenek kíváncsiak a randin? Húzz papírzacskót a fejedre!

Rohanó világunkban az ismerkedés folyamata is felszínessé vált. Sokszor csak a külső alapján döntünk, és nincs idő mélyebb megismerésre, úgyhogy esélyt sem adunk a valódi én megmutatkozására.

Minden randit kísér némi idegesség, görcsösség. Először találkozni ismeretlenekkel, ráadásul szervezett keretek között szintén feszültséggel jár. Vajon tetszeni fogok e, és miként tudom legjobban megmutatni, hogy több vagyok, mint egy helyes arc? Vagy épp ellenkezőleg: nem vagyok egy bombázó, de a humorommal mindenkit meghódítok?

Papírzacskós rapid randi

Egy rapidrandikat szervező cég most ezek alapján elképesztő dolgot talált ki: a papírzacskós rapidrandit! A New Yorkban és időnként Londonban szervezett programok lényege, hogy minden résztvevőknek egy nagy tasakot kell a fejére húznia, persze van rajta luk, hogy lássanak és levegőt is kapjanak. A zacskóra felírhatnak egy 140 karakter hosszú ismertetőt magukról, és kedvük szerint kidekorálhatnák az „arcukat" is. A program során ezek a „zacskófejek" ismerkednek egymással, így pusztán a mondandóra és a belső értékekre tudnak figyelni. Az este végén aztán mindenki leveszi a fejéről a tasakot, és jön a kellemes (vagy kellemetlen?) meglepetés.

Papírzacskós rapid randi

A móka 25 dollárba kerül, némi itallal és persze a fejrevaló papírzacskóval együtt. Mit gondolsz, működhet a papírzacskós randi, vagy csak egy jópofa program, de nem valós lehetőség?

 
Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Friss borda

Túrarandik ősszel és télen!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod?Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280