Kíváncsi vagy, ki támogat Téged?

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

40 éve egy környéken élnek, de végül egy applikáción keresztül találtak egymásra a szerelmesek

40 éve egy környéken élnek, de végül egy applikáción keresztül találtak egymásra a szerelmesek
2024
ápr.
05

Szomszéd ajtó.


Chris Place a helyi alkalmazáson keresztül akart valamit venni, amikor feltűnt neki Michelle Tooby profilja. A Nextdoor (Szomszéd ajtó) nevű applikáció azt a célt szolgálja, hogy az egy környéken élők információkat osszanak meg egymással, eladjanak-vegyenek dolgokat, találkozókat szervezzenek a helyi közösségben.

A 44 éves férfinak tetszett a nő, ezért egy integetést küldött felé, Michelle pedig viszonozta azt. 2 hét üzengetés után randiztak, és meglepődve tapasztalták, hogy soha nem találkoztak, annak ellenére, hogy egy környéken élnek és számos közös pont van az életükben. Az útjaik gyakorlatilag folyamatosan keresztezték egymást: gyerekként ugyanazokban a parkokban lógtak, a saját gyerekeik egy iskolába jártak, ugyanazokat a pubokat látogatják és mindig is pár perc sétára éltek egymástól az angliai Masfieldben.

7 hónappal az első üzenetváltásuk után már az idejük több mint felét együtt töltik. Mindketten szeretnek eljárni otthonról, vezetni és kertészkedni is.

Michelle azt mondja, hogy egyikőjük sem keresett szerelmet, ezt teljesen feladták már, de most nagyon boldogok, hogy így egymásra találtak. Ennek így kellett lennie, pont most érkezett el az ideje. ‘Ezt volt az utolsó dolog, amire számítottam.’ - vallotta be. Hihetetlenül jól érzik együtt magukat és ez napról-napra csak jobb lesz, talán nemsokára szintet lép a kapcsolatuk.

Kiemelt kép: SWNS

 


Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Túrarandik egész évben!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod? Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280