Engedd, hogy más fizessen helyetted!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Ezekkel a típusokkal találkozhatsz a társkeresőkön

Ezekkel a típusokkal találkozhatsz a társkeresőkön
2020
nov.
09

Hiába nyílt ki a világ, manapság társat találni nem könnyű feladat.

Ezt bizonyítja a hihetetlen mennyiségű egyedülálló, akik különféle módokon próbálják megtalálni a párjukat. Egyik lehetőség számukra, mely lehetőséget nyújt az ismerkedésre, a célirányos társkereső. Ha elég figyelmesek vagyunk - vagy több időt töltöttünk már el egy ilyen helyen, platformon, különböző típusokat fedezhetünk fel az emberek között. Szándékosan nem különítjük el a férfiak és nők kategorizálását, hiszen mindkét nemnél megtalálhatóak a következő típusok. Vigyázat, a nyugalom megzavarására alkalmas tartalom következik!

1. Keresem az igazit

Általában tangabugyis, arctalan fotóval vagy szőrős mellkasáról készült képpel várja a nagy Ő-t. Hosszasan taglalja az elvárásait a jövendőbelije felé, a romantikus filmek jeleneténél kevesebbel nem éri be. Kivéve, mondjuk egy gyors numerával, amihez az arca nem is olyan fontos, ugye. Egy hatalmas életbölcsesség is elfér még az adatlapján, a többi, alulöltözött fotója között.

2. Az összetört

Szomorú fotók, fájdalomról szóló idézetekkel tűzdelt képek, és a mindenből áradó csalódottság. Hosszasan taglalja, mit és kit nem akar, hogy mennyit bántották már, a jövendőbeliben vigaszt keres. Támaszra vágyik, aki majd végighallgatja, hogy az exe milyen gonosz ember és mennyire nem érdemelte őt meg.

3. A fitnesszguru

Neonszínű ruhában, vagy mindent mutató spagettipántos topban (igen, férfiak is!) feszít az edzőteremben a tükör előtt. Fennhangon hirdeti, hogy mindent meg lehet tenni, csak akarni kell, nem kell hozzá fehérjeturmix vagy plasztikai sebész (mint neki). Sokszor hirdeti az egészséges életmódot, vegetáriánus, miközben sült pulykát falatozik, nem gondolva, hogy a pulyka is hús. A külsejére hasonlóan nagy hangsúlyt fektető társát keresi.

4. A pénzes

Bármilyen fotó jó, amin jól látszanak a márkajelzések. Legyen az táska, óra vagy autó, mindene a fényűzésről árulkodik. Imádja a kaviárt, de nem azért, mert ízlik neki, hanem mert megteheti magának. A tökéletesre festett képen a hasonlóan jómódú társát keresi vagy azt, aki hajlandó ezt biztosítani számára, mert a pórnéppel nem vegyül.

5. A kamugép

A realitással köszönőviszonyban sem lévő fotók, homályos családi állapot, letagadott gyerekek és/vagy rossz rosszokások. Tényként közli, hogy elvált, csak erről épp a házastársa nem tud, akihez esténként hazamegy. Szépen csengő szavak, nagy tervek, de igazából csak egy mesevilág. Egy álom vele az ismerkedés az elején, majd rémálommá válik.

6. Az adrenalinfüggő

A legtöbb fotóján nem is őt látod jól, hanem az extrém sportot, amit űz. Lehet wakeboard, windsurf, motorozás, bungie jumping, kötél nélküli sziklamászás, a lényeg, hogy meglegyen a non-stop pörgés. Amikor épp nem kell vele repülőből kiugrálni, akkor valószínűleg otthon csinálja a cirkuszt, hogy meglegyen a kellő mennyiségű adrenalin. Aki szereti ezt, az egy kalandos kapcsolatra számíthat, aki nem, az meg gyomorfekélyre.

7. A személyes találkozásban hiszek

Róla homályos fotók készülnek, vagy virágot, félig megevett sütit vagy autót tesz ki képnek. Ha valaki nem akarja vagy meri megmutatni magát egy társkeresőn, az azt jelenti, hogy vagy vállalhatatlanul néz ki, vagy azt hiszi magáról, hogy vállalhatatlanul néz ki, vagy sorozatgyilkos. Mivel ez elég ijesztő, így nem a legnépszerűbb, így hamar átmegy az "összetört szívübe".

8. A veterán

Ő már mindent megélt, már mindent tud, már mindent megtanult az élet iskolájában. Rutinos társkereső, fegyvere az előítélet. Bemutatkozása életrerajz, maximális terjedelemben. Elvárásai irreálisak, de ő tudja, hogy csak másban lehet a hiba. A társkeresők rekordere, aki már mindegyiket ismeri és tudja, s bár nagyon régóta csinálja, mégsem jött össze soha.

9. Az ork

A nem túl vonzó külsejét feldobja szennyessel vagy szemétkupaccal a háttérben. Mindenre nyitott, mindenki "teccik" neki, a helyesírásától a nyelvtantanárok lemmingek módjára indulnának meg a szakadék felé. Az erőszakos nyomulásban látja a egyetlen lehetőséget, visszautasítása komoly indulatokat gerjeszt. Miatta jó, hogy van tiltás funkció.

10. A nyuszi

Nem feltétlen önszántából van társkeresőn, hanem a családja vagy barátai unszolására. Ha mégis, akkor sem vallja be, inkább másképp magyarázza meg a regisztrációját. Nem társat keres a társkeresőn, hanem... tulajdonképpen mit is?

+1. A kivétel

Nem feltűnő, nem harsány, de mégis szimpatikus. Van a külsejében valami, ami megfog, és könnyen megtalálod vele a közös hangot. Hamar kiderül, hogy sok a közös bennetek, hasonló értékeket képvisel. Őt keresed!

 


Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Túrarandik ősszel és télen!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod?Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280