Sír a cica miattad!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Ha ilyen kérdéseket is feltennénk egy randin, jobban megismerhetnénk egymást!

Ha ilyen kérdéseket is feltennénk egy randin, jobban megismerhetnénk egymást!
2024
febr.
28

Az egyre felszinesebbé váló világban egyre több kapcsolat fut zátonyra.

Ezért hibáztathatjuk a férfiakat, vagy hibáztathatjuk a nőket, de értelmetlen egymásra mutogatás helyett inkább tegyük a szívünkre a kezünket és nézzünk magunkba őszintén! A legtöbb kudarcra ítélt kapcsolat igazi oka az, hogy nem szánunk sem elég időt, sem elég energiát egymás megismerésére már rögtön az elején.

Ha vonzónak találunk valakit és kedves(nek tűnik), könnyen ugrunk bele egy kapcsolatba a rózsaszín köd bűvöletében. Majd később, amikor már beköszöntenek a szürke hétköznapok, kibuknak a hatalmas egyet nem értések, a különböző értékrendek és egyéb csemegék. Mi pedig könnybe lábadt szemekkel csodálkozunk és csalódottan nyugtázzuk, hogy nem ezt akartuk, nem ilyet, nem így.

Ennek elejét vehetjük azzal, ha valóban teszünk azért, hogy jobban megismerjük a másikat azokon túl is, hogy hány éves, mi a foglalkozása vagy mi a hobbija. A kérdésre, hogy mivel foglalkozik valaki, a legtöbben a munkájukat említik, pedig érdekes lenne az is, hogy mivel foglalkozik a munkaidején kívül.

Az olykor talán kínos kérdések segítenek egy kicsit jobban feltéképezni a másik világlátását, az álmait, a vágyait és a mentalitását, a világhoz való hozzáállását is. Bár akadnak, akiket menekülésre sarkall, ha ilyesmire kell válaszolniuk, de jobb, ha az első, második vagy harmadik randin fut el, mint évekkel később, mondjuk egy házasság után, közös gyerekekkel, nem?

Érdemes tehát feltenni ezeket, vagy ehhez hasonló kérdéseket:

 • Ha nyernél 100 millió forintot, mihez kezdenél vele?
 • Mi az, amivel szerinted nem szabad viccelni? Van ilyen?
 • Milyen volt az eddigi legjobb napod?
 • Milyen volt életed legrosszabb randija?
 • Házas vagy? (Ha a válasz, igen, de bonyolult, vagy igen, de már külön vagyunk, fontos azt is megtudni, hogy ezt az illető párja is tudja-e.)
 • Hogyan ért véget az utolsó kapcsolatod?
 • Mit gondolsz az abortuszról és az eutanáziáról?
 • Be szoktál ágyazni?
 • Gyakran beszélsz a szüleiddel, testvéreddel?
 • Mivel foglalkoznál, ha bármit megtehetnél?
 • Ha csettintésre lehetne szupererőd, mi lenne az?

Ha a válaszok is tetszenek, ezáltal a személyisége is, és nem csak a külseje, akkor nagyobb eséllyel lesz a kapcsolat is tartós. Erre persze nincs garancia, de egy próbát megér, nemde?

 


Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Túrarandik egész évben!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod? Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280