Tetszik? Akkor viszonozd!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

8 dolog, amit tudnod kell, ha egy megrögzött késő a párod!

8 dolog, amit tudnod kell, ha egy megrögzött késő a párod!
2016
jan.
18

Maradjunk annyiban, hogy meg lehet szokni, hogy minden filmnek csak a második felét látjátok, és nagy eséllyel lekésitek a repülőt is, ha nyaralni indultok.


A megrögzött késők olyanok, mintha valami időbuborékba kerülnének, ha időre kell odaérniük valahova. Bármennyire is szeretnének, nem tudnak pontosan érkezni, ezért jobb lesz, ha felkészülsz pár dologra, amennyiben egy notórius késő a párod!

1. Kis füllentésekhez és trükkökhöz fogsz folyamodni

Tudjuk, hogy egy kapcsolatnak bizalmon és őszinteségen kell alapulnia, de egy notórius késővel szemben előbb-utóbb kénytelen leszel bevetni néhány hazugságot. Például azt mondod, hogy 7-kor kezdődik a mozi, de igazából csak 9-kor, viszont így van esélyetek rá, hogy ne maradjatok le a film feléről.

2. Ötletesebbnél ötletesebb kifogásokat fogsz gyártani

Az emberek úgy tekintenek egy párra, mint egy egységre, szóval teljesen mindegy, hogy a partnered miatt késtetek, neked fogják feltenni a kérdést, hogy miért. Eleinte majd biztosan megmondod az igazat, és rákened a kedvesedre, de aztán leszoksz erről, és inkább lenyűgöző magyarázatokkal kápráztatod el az ismerőseidet.

3. Nem indulsz, amíg nem vagy benne biztos, hogy ő már úton van

Mindegy, hogy mit mondott neked, vagy mit ígért, addig nem indulsz a randira, amíg nem küld magáról egy selfie-t, amin láthatóan már útközben van, a mai újsággal a kezében. Csak így lehetsz biztos benne, hogy elindult (bár még így is simán elkéshet... ne legyünk naivak....).

4. Haszontalan bármiféle „bünti"

Nagyon szomorúan és esdeklően fog rád nézni, bocsánatot fog kérni, és olyan magába zuhantan várja majd a felmentést, hogy úgysem tudsz majd haragudni rá. Biztosít téged, hogy nagyon-nagyon szégyelli magát a késésért. És legközelebb ugyanúgy el fog késni, természetesen. Felesleges fenyegetőzni, és büntetéseket kilátásba helyezni, mert ettől nem lesz pontosabb.

5. Egy szerzetes türelmét és nyugalmát teszed magadévá

Amikor már ötödszörre fordul elő, hogy a mozi előtt várakozol, fél órával a film kezdése után, és a párod még mindig sehol, hirtelen megszáll valami sztoikus nyugalom (vagy nem, és bekattansz, mint Michael Douglas az autópályán). Úgy fogod érezni, hogy nincs az a késés, ami ezentúl kihoz majd a sodrodból, és derűsen támasztod tovább a mozi bejáratát.

6. Nem fogod megérteni, hogy miért késik, akármennyit is nyomozol

Amikor együtt vagytok, teljesen „normálisnak" tűnik. Úgy néz ki, mint aki képes beosztani a tennivalóit és az idejét. Tudod, hogy mire mennyi időt szán, látod a napirendjét, és mégis. Ha randit beszéltek meg, valami furcsa történik vele. Ha valahova időre kell mennie, hirtelen mintha egy időburokba kerülne, képtelen időben összekészülni és útnak indulni.

7. Az emberek téged fognak hibáztatni

Természetesen semmi közöd a késéseihez, de ez senkit nem fog érdekelni, hiszen ha együtt mentek, akkor rád fognak ítélkezően nézni: minden bizonnyal te hátráltattad, te hajszolod a késésbe, te nem segítesz neki levetni ezt a szokást.

8. Téged is utolér....

Nos, készülj fel, hogy annyira megszokod, hogy a fél 6 az valójában 7, és nem dől össze a világ, ha 2 helyett csak 3-ra érsz a találkozóra, hogy simán lehet, hogy notórius késővé válsz. Üdv a klubban!

Címkék:
 
Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Friss borda

Túrarandik ősszel és télen!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod?Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280