Bemutatjuk aaa… szponzorodat!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Hallottál már az ökorandiról?

Hallottál már az ökorandiról?
2015
nov.
23

Egy igazi csemege a zöldeknek: egy lelkes oxfordi csapat úgy gondolja, ha már környezettudatosan étkezünk, közlekedünk, itt az ideje a környezettudatos párkeresésének is!


Menjünk haza, és oltsuk le a villanyokat!- hirdetik szlogenjükkel, ami persze nemcsak az intim félhomályra utal, de a környezettudatos gondolkodásra is. Az ökorandi ugyanúgy működik, mint bármelyik rapidrandi, de van egy kis különbség. A megfelelő randipartner kiválasztásában ugyanis nagy szerepe van az ökológiai lábnyomodnak!

Az eseményt azon hallgatók között hirdetik, akik elkötelezettjei a világ zöldítésének, a környezettudatos életmódnak. Abból az egyszerű gondolatból indulnak ki, hogy két ilyen ember órákig el tud beszélgetni pusztán arról, hogy kinek mekkora az ökológiai lábnyoma. Micsoda rokonlelkekre lehet találni, ha kiderül, hogy közel azonos lábnyommal élnek! Arról nem beszélve, hogy a közös programok is adottak: gyertyafényes salátavacsora, biciklitúra, kertészkedés.

Az ötletgazdák (People&Planet) arra buzdítanak minden főiskolát, klubot, hogy jelentkezzenek a programba, szervezzenek az ismerkedés köré stílusos programot: egészséges ételkóstolót, biciklisnapot, filmvetítést, ők pedig küldenek egy „randicsomagot", és meghirdetik a honlapjukon is, hogy minél nagyobb legyen az érdeklődés. Letölthető rapidrandi útmutató, poszterek, reklámanyagok, randisegédletek és természetesen online az ökológiai lábnyom kalkulátor jár a vállalkozó kedvű szervezőknek.

Idén még csak Oxford környékén volt elérhető az ökorandi, de ki tudja, lehet, hogy hamarosan meghódítja a világot.

 


Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Friss borda

Túrarandik ősszel és télen!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod?Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280