Kíváncsi vagy, ki támogat Téged?

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Randi a repülőn: ez a jövő trendje?

Randi a repülőn: ez a jövő trendje?
2015
nov.
02

Unalmas órák a reptéren? Itt az ideje hasznosítani őket, szinglik!


Ma úgy repkedünk az országok között, mintha csak a szomszédba mennénk. Az okostelefonok már mindenhol ott vannak: megmondják az időjárást, játszunk, amíg elkezdődik az értekezlet, vagy épp a buszmenetrendet csekkoljuk. Miért ne használhatnánk ismerkedésre is egyre többet, akár bárhol? Van élet az egyhangú társkereső oldalakon túl!

ben is társat találhatunk! alkalmazás. ami már csak az engedélyezésre vár. Ígérete szerint a repülés során segít neked pát találni, amennyiben utazik más társra vágyó ember is a járatodon. Csupán le kell töltened, és már válogathatsz is az applikációt használó utastársaid között!

sünkhöz, megkérve a szomszédjait, hogy cseréljenek már helyet velünk. l. Viszont akkor miért fontos, hogy egy járaton legyünk? És majd a leszállás tömörgésében, a hangár mellett elhaladva mutatkozunk be annak, akivel végigüzeneteztük a repülést?

Ha mégis sikerül elintéznünk, hogy egymás mellé ülhessünk, valljuk be egy repülőút azért nem a legromantikusabb a kezdeti beszélgetéshez. A csúcsponton esetleg meghívhatjuk a jelöltet egy instant levesre, ha még nem fogyott ki a kínálatból. Nem beszélve arról, hogy a legtöbben elcsigázottak vagyunk az utazás során, és az öltözködésünkben is inkább kényelmi, mint kinézeti szempontok játszanak szerepet. A fapados kultúra térhódításával pedig a várakozás kietlen csarnokokban történik, hosszan kanyargó sorokban, és nem egy meghitt bárban, ahol meg lehet inni egy kávét, amíg felengednek a gépre.

Bár a fiatalok nagyon nagy számban jelen vannak a repülőkön, azért annak esélye, hogy ténylegesen lesz valaki, aki megtetszik és még párt is keres, nem túl nagy, valljuk be. Hiszen abból a 3-500 emberből, aki gépeden utazik, akadnak nyugdíjasok, házasok, gyerekek is jócskán.

Tegyük fel, hogy mégis találtál valakit, aki azonban nem jön be. Hogyan oldod meg a helyzetet? Visszakönyörgöd magad az eredeti helyedre? Valószínűleg, ezek után végigkínlódhatod az utat újdonsült ismerősöddel, erőltettet beszélgetést folytatva. És közben nézhetsz ki az ablakon, hátha sikerült kiokoskodnod, hogy merre jártok, és meddig tart még az utazás. Az út végére pedig nem tudsz szabadulni a gondolattól, hogy milyen jót aludhattál volna ... 
Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Friss borda

Túrarandik ősszel és télen!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod?Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280