Hogyan vidíthatnál fel bennünket?

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Szingli apa randizna!

Szingli apa randizna!
2015
okt.
22

Mindenki csak a szingli anyákról beszél, pedig egy válás után az apáknak sem könnyű újrakezdeni a randizást.


Annyi mindenre kell figyelni: szeretnél jó apa maradni, szeretnél a gyerekeiddel minél több időt együtt tölteni, de közben vágynál egy társra is.
Íme, néhány jó tanács, hogy elérd a célodat!

1. Vedd könnyedén, ha újdonsült szingli vagy

Ha szingli vagy, randizhatsz- egyszerű a szabály. Bárcsak tényleg ilyen egyszerű lenne! Az elvált apák úgy érzik, hogy amúgy is kevés idejük van a gyerekekre, ezért lelkiismeretfurdalásuk van, ha abból még randizgatnak. Ha pedig állandóan a volt nejedről beszélsz (akár negatív, akár pozitív előjellel), akkor bizonyára még nem vagy túl a váláson, és várnod kell a randizással egy kicsit.

2. Beszélj a gyerekeidnek a társkeresésről

Mondd el neki, hogy náluk fontosabb ember nincs és nem is lesz soha az életedben. Viszont felnőtt vagy, akinek felnőtt társaságra, társra is szüksége van. A gyerekek meg fogják érteni, hogy a te életedhez is hozzátartozik a felnőtt szórakozás, kikapcsolódás, ahogy az ő életükhöz is a kis barátaik, a közös bulik, játékok.

3. Olyan nőt keress, aki téged keres

Annak a nőnek, aki a társad lehet, el kell fogadnia, hogy a gyermekeid állnak az első helyen. Soha nem tudhatod, hogy mikor kell lemondanod egy találkozót miattuk, mert mondjuk segítened kell felkészülni egy másnapi vizsgára, vagy ott szeretnél lenni egy meccsükön. Ha ezt egy lány nem érti meg, nem fogadja el, vagy feleslegesen féltékenykedik, akkor minden bizonnyal nem ő lesz a párod. Egyes tanulmányok szerint a szingli anyák nem feltétlenül szingli apákat keresnek, viszont a szingli apák elsősorban az anyák között néznek körbe. Éppen azért, mert egy anyáról feltételezik, hogy el fogja fogadni az ő gyermeküket is. Pedig nincsenek általános szabályok, és egy gyermektelen lány is lehet nagyon jó barátja a gyerekeidnek!

4. A jelöltekről ne mondj túl sokat a gyerekeknek

Biztosan kérdezni fogják a nevét, azt hogy miként néz ki, és vannak e gyerekei. Ennyi elég is. Ha már egy ideje találkozgattok, megkérdezheted a gyerekeket, hogy szeretnék e megismerni. Akármit is válaszolnak, fogadd el a döntésüket!

5. Kerüld el a gyakori partnercserét

Magyarul ne mutass be minden héten más nőt a gyerekeidnek! Túlságosan kötődhetnek hozzá a gyerekek, és nagy csalódás neki, ha pár nap múlva eltűnik az életükből. Ha még nem vagy biztos egy kezdődő kapcsolatban, inkább várjál!

6. Légy figyelmes, hogy mikor és mennyi időt töltesz a randikon

A találkozókra soha ne a gyerekekkel töltött időt áldozd be! Ez nagyon érzékenyen érinti őket. Ne tedd meg azt, hogy lepasszolod őket anyádékra, mert az nem közösen töltött idő, hiába van apás hétvégéjük.

7. Az online társkeresési élményeidet tartasd meg magadnak

Ne mutogasd meg minden lehetséges lánynak a profilját, akivel váltottál egy levelet az online tárkeresőn. Ez egy bizalmas és privát szféra, amit kellő körültekintéssel kezelj!

8. Figyelj oda a gyerekek lojalitására

Akárhogy is alakul, a gyerekek egyformán szeretik és igénylik az anyjukat és az apjukat. Próbáld elmagyarázni neki, hogy egy új partnernek semmi köze ahhoz, hogy ti valaha szerettétek egymást, mindig egymás életének részei lesztek, és továbbra is mindketten ugyanúgy szeretitek a gyerekeiteket. Nehéz lehet a helyzet, hogyha az anyának még nincsen új kapcsolata, mert lehet, hogy negatív megjegyzéseket tesz az apa új párjára. Ez pedig nem könnyíti meg a helyzetet, a gyerekek ellenségesen viselkedhetnek amiatt, hogy nem szeretnék az anyjukat „elárulni".

9. A bemutatásnál légy óvatos!

Rövid, visszafogott első találkozást tervezz a gyerekekkel! Válassz egy semleges helyszínt! Még véletlenül se vidd el a gyerekeket a nő lakására, inkább hívd fel a kedvesedet egy rövid időre hozzátok! Ne erőltesd a gyerekeknél, hogy kedveljék újdonsült párodat. A legjobb, ha mindenféle elvárások nélkül állsz hozzá, és nem várod, hogy rögtön megszeressék egymást.

10. Légy őszinte, ha ottalvásra kerül sor!

Soha ne feltételezd, hogy a gyerekek nem veszik majd észre, vagy nem érdekli őket! Legyenek bármilyen korúak, egészen biztosan nehéz lesz megbirkózniuk a helyzettel, hogy kilátásban egy új feleség – mert a gyerekek az ottalvást már egy komoly kapcsolat jeleként értékelik. 
Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Friss borda

Túrarandik ősszel és télen!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod?Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280