Engedd meg, hogy bemutassuk a szponzorod!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

8 ok, amiért megéri könyvelővel randizni!

8 ok, amiért megéri könyvelővel randizni!
2015
szept.
15

Unalmasak, szürkék, ötlettelenek: ezek jutnak eszedbe egy könyvelőkről? Ideje újragondolni a kérdést!


Egy könyvelővel randizni számos „előnnyel" jár, máris mondunk nyolcat. Meglehet, hogy ha elolvasod ezt a listát, soha többé nem akarsz már mással randizni, csakis egy könyvelővel!

1. Figyelnek a részletekre

Előfordulhat, hogy eddig nem tartottad sokra azokat az embereket, akik figyelnek a részletekre, és talán az „ideális társ listád"-ra sem írtad fel ezt a tulajdonságot. De ha arra gondolsz, hogy milyen szuper, ha valaki nem felejti el a fontos dátumokat, és képes elolvasni az apróbetűs részt is a mosógép használati utasításán, és tényleg észreveszi, ha vettél egy új blúzt, máris másként látod a kérdést.

2. Adnak a megjelenésükre

Most ne az élére vasalt nadrágra gondolj, de biztos lehetsz benne, hogy egy könyvelő megjelenése mindig tökéletes. Semmi kinyúlt pulóver, semmi szandál-zokni kombináció, egyszerűen minden mindenhez passzol, és rendben van.

3. Megbízhatóak

Nem kell félned, hogy átvág, elkésik, elfelejt bármit! Egy könyvelő tökéletesen megbízható, amit megígér, azt be is tartja!

4. Bölcs befektetők

A munkájából adódóan képben van a számokkal, a kockázatokkal, várható nyereséggel: bátran rábízhatod a befektetéseket. Hát nem hízelgő, hogy az az ember, aki mindennek tudja az értékét, és felmérte a kockázatot is, téged választott? Jó „befektetés" vagy, na.

5. Segít felelősen gondolkodni a pénzügyek terén

A legtöbben meglehetősen elveszettek vagyunk a befektetésekben, biztosításokban, napi pénzügyekben. Egy könyvelő társsal egy csapásra vége ennek, olyan, mintha lenne egy házi bankárod, pénzügyőröd, anyagi tanácsadód. Tippek, trükkök, egyenesen a nappalidban!

6. Jók a hosszú távú dolgokban

A könyvelők számára nem ismeretlen a kemény munka, a túlóra fogalma. A leadási határidők előtt képesek éjszakákon keresztül számokkal és papírokkal bíbelődni, kitartóan befejezni, aminek nekikezdtek. Ez egy kapcsolatban csak előny lehet, nem igaz?

7. Agyonszervezik a dolgokat

Mindig túlbiztosítják magukat: számtalan cetlivel jelölik az elvégzendő munkákat, mindent felírnak, lejegyeznek, valahol nyilván tartanak. Nem fordulhat elő, hogy nem fizetik be a csekkeket, nem emlékeznek egy találkozóra, de egy nyaralás, vagy egy háztartási gép vásárlásakor is jól jön, hogy a-tól z-ig tökéletesen megszervezik, összehasonlítják, végigelemzik, kiválasztják.

8. Aranyat érnek az adóbevallás idején

Ezt nem is bonyolítanánk túl. Te szeretsz az adóbevallásoddal bíbelődni, vagy a hátad közepére kívánod? Nos, ha könyvelővel randizol, ezen a kérdésen nem kell többet töprengened.Címkék:
 


Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Friss borda

Túrarandik ősszel és télen!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod?Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280