Engedd meg, hogy bemutassuk a szponzorod!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

5 tipp, a 40 feletti férfiak társkereséséhez!

5 tipp, a 40 feletti férfiak társkereséséhez!
2015
aug.
10

Van úgy, hogy az ember (fia) évtizedekig tartó házasság után, egyszer csak a társkereső porondon találja magát. Fogalma sincs, hogy kezdjen hozzá, hiszen rengeteg minden megváltozott azóta, hogy utoljára randizott.


Mint az elefánt a porcelánboltban, úgy érzi magát ilyenkor mindenki. Azt tanácsoljuk a 40 feletti férfiaknak, hogy bátran vágjanak bele újra a társkeresésbe – mert elképesztő „igény" van rájuk! Így randizz, ha újrakezdő vagy!

1. Felejtsd el a klasszikus randizást!

Valamikor réges régen még valószínűleg hosszan beszéltetek telefonon, majd vacsorázni vitted a hölgyet, vagy moziba, aztán hazakísérted... Azóta nagyot változott a világ, és sajnos lehet, hogy nagy pofáraesés a lesz a vége: másnap fel sem veszi majd a lány a telefont. Ez a nagy igyekezet ugyanis nyomasztó lehet a hölgy számára, ma már ez egyszerűen túl sok. Inkább hívd meg egy kávéra, fussatok össze egy italra először. Sokkal eredményesebb és olcsóbb megoldás!

2. Minél kevésbé udvarolsz szavakkal és tettekkel, annál nagyobb kihívás leszel a szemében.

A legtöbb férfi borzasztóan menő akar lenni, és egymás után szórja a sablonos bókokat. A vonzó nők ezt már ind hallották valamikor. Inkább kérdezd magáról, és figyelj arra, hogy mit mond! De ne add ki magad túlságosan, tűnj megközelíthetetlennek. Így könnyen felkeltheted az érdeklődését! Légy kihívás, arra buknak a nők!

3. Próbáld személyesen!

A 40 feletti nőkben nem kelt bizalmat az online társkeresés. A neten rengeteg a szélhámos, link alak, és pontosan tudják, hogy egy kor felett már a nők része milyen elkeseredetten vágyik valakire. A rossz tapasztalatok miatt az online randioldalakat egyre többen kerülik el azok közül, akik komoly kapcsolatra vágynak. Ugyanakkor a személyes találkozásokon alapuló társkereső programok a fiatalabb korosztály után az idősebbeket is meghódítják!

4. Kerüld a szakállas felszedős dumákat és csajozási módszereket!

A szép lányok ezt már egytől-egyig ismerik. Amint beveted ezeket, egy leszel a futottak még pasik közül. Légy eredeti!

5. Légy aktív!

A férfiak egy része pontosan tudja, hogy jóval több nő keres társat, mint férfi, és ezért úgy érzi, elég várnia, hogy a sült galamb a szájába repüljön. A nők számára azonban nem vonzó egy passzív pasi, főleg, ha a hölgy házassága is a volt férje kényelmessége matt ért véget. 
Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Friss borda

Túrarandik ősszel és télen!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod?Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280