Engedd, hogy más fizessen helyetted!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Hogyan NE nézzen ki a társkereső adatlapotok, lányok!

Hogyan NE nézzen ki a társkereső adatlapotok, lányok!
2015
júl.
12

Amikor egyik-másik lány adatlapját meglátom valamelyik online társkereső oldalon, arra gondolok: szent ég, nincs ezeknek a csajoknak a közelében egyetlen hímnemű sem, aki elmondja, hogy mennyire elriasztó a profiljuk?!


Talán a világ legegyszerűbb dolgának tűnik kitölteni egy adatlapot a társkereső oldalon. De ha a várva várt üzenetek nem érkeznek, akkor lehet, hogy mégsem tökéletes a kitöltés. Íme 10 dolog, amit minden lánynak tudnia kellene, a társkereső oldalon regisztrál (jó tanácsok egy fiú szemszögéből)!

1. Az online profilod olyan, mint egy hirdetés!

Igen, egy hirdetés, ami téged reklámoz. Figyelemfelkeltésre szolgál, amivel azt akarod elérni, hogy a srác kíváncsi legyen rád, és többet akarjon megtudni rólad. Nem az a lényeg, hogy bárki beleszeressen az adatlapodba, hanem hogy kitűnjél a szürke tömegből.

2. Csökkentsd az elvárásaidat!

Nem vicc, létezik olyan nő, aki azt írja a profiljára, hogy számára az ideális első randin egy jachton történne. Szerinted, ha egy férfi elolvassa ezt, mit fog magában gondolni? Valószínűleg azt, hogy ennek a csajnak igen magasak az igényei. Vajon ki lesz az, aki szalad kibérelni egy jachtot az első randira? Eláruljuk? Senki.

3. Ne említsd a jó humorérzéket!

Minden nő egy lehengerlően humoros pasira vágyik! Az a gond, hogy a világ nem mókamesterekkel van tele. Attól még, hogy valaki nem egy tréfarépa, simán lehet, hogy téged megnevetett. A probléma az, hogy ha a humort nagyon hangsúlyozod, az átlagos pasik már nem is mernek majd rádírni, mert úgy érzik, hogy kiesnek az első szűrőn.

4. Ne mondd, hogy először csak barátokat keresel!

Micsoda remek hír! Egy újabb nő a barát-zónából! A férfiak azért vannak a társkereső oldalakon, mert szerelmet, társat keresnek. Vajon kit érdekel egy csaj, aki csak barátot keres?!

5. Felejtsd el az idétlen fotókat!

Nem igazán világos, a fura fotóknak mi az üzenetük. Például amikor valami nyakatekert pózban, fejjel lefelé lógsz le egy kanapéról, vagy az egész arcodat beborítja a hajad. Lehet, hogy viccesnek szántad, de a fiúknak inkább az jön le, hogy nem lehetsz túl vonzó, ha trükkös fényképekkel próbálod elterelni a kinézetedről a figyelmet.

6. Hidd el, egy teljes alakos kép kell!

Ha nem teszel fel egész alakos képet, de kihangsúlyozod, hogy sportos, vagy vékony vagy, a fiúk nem fognak hinni neked. Elképesztő, hogy miközben az utcán annyi túlsúlyos embert látunk, az adatlapokon mindenki tökéletes alakú! Ha reális képet mutatsz magadról, akkor tényleg azokat fogod vonzani, akik élőben is kíváncsiak rád.

7. Csak egyszerűen!

A férfiak nem szeretnének regényeket olvasni, adatlap helyett. Nem szükséges az egész életedet elmesélni egy társkeresőn. Az adatlapról arra kíváncsiak, hogy egyáltalán egymást keresitek-e, a többi úgyis személyesen derül ki.

8. Ha már egynél többször ránéztél egy srác adatlapjára, köszönj rá!

Azt ugyebár látni lehet, hogy ki nézted meg az adatlapodat és mikor. Ha egy srác megtetszik neked, és többször ránéztél már, miért nem küldesz egy üzenetet? Mit veszíthetsz, hiszen ismerkedni jöttél, nem igaz?

9. Kezdeményezz bátran találkozást!

A fiúk ugyanúgy lehetnek félénkek, mint a lányok. Nem kell feltétlenül rájuk várnod, hogy elhívjanak randizni. Ha úgy érzed, hogy jó lenne élőben is találkozni, nyugodtan kezdeményezhetsz te is. Néha egyszerűbb közvetlenül rákérdezni a randira, mint jeleket küldözgetni, amiket nem minden férfi ért.

10. Ne légy elriasztó!

Érthető, hogy zabos vagy a pasikra, ha az exed csúnyán átvágott. De gondolj bele, hány férfi fog lecsapni arra a nőre, aki olyasmiket ír az adatlapjára, hogy „ha csak szexet akarsz, a munkádat elém helyezed, nem tisztelsz és nem kezelsz nőként, akkor ne is írj nekem!" ?! Ez úgy hangzik, mint egy invitálás a további ismerkedésre? Nagyon nem! Nem minden férfi disznó, adj esélyt a többieknek is, különben hiába regisztráltál. 
Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Friss borda

Túrarandik ősszel és télen!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod?Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280