Kíváncsi vagy, ki támogat Téged?

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

7 lány, akivel soha, de soha ne randizz!

7 lány, akivel soha, de soha ne randizz!
2023
okt.
25

Tudjuk, hogy a tiltott gyümölcs a legédesebb, de higgyétek el fiúk, ez a 7 lány csak bajt hoz rátok! Nem mindig az a legjobb, ha az ösztöneinkre hallgatunk.


1. A legjobb barátod testvére

Minél jobban ismered a legjobb barátod lánytestvérét, annál vonzóbbnak fogod találni. Viszont mérlegelj, egy esetleges kapcsolat dugába dőlése után legszívesebben egy másik városba költöznél. Ez a szerelem nagyjából olyan, mintha folyamatosan tojáshéjakon lépkednél: a barátodnak nem panaszkodhatsz a csajodról, a csajnak a barátodról, és minden lépésedet alaposan meg kell gondolnod.

2. A titkárnőd

Veszélyes terep! Nemcsak magánéleti problémákba keveredhetsz, de még munkajogi ügyekbe is. Még akkor is zűrös az ügy, ha jól megértitek egymást. A munkahelyi szerelem a tennivalókról is elvonja a figyelmet, és számos pletykára ad okot (a kedves, csípős nyelvű kollegák, ugyebár). Folyamatos megfigyelés alatt lesztek. Ha pedig véget ér a románc, a titkárnőd kihasználhatja, hogy hatással van még rád, vagy egyszerűen megzsarol, hogy kiteregeti a titkaitokat, ha nem lépsz az érdekében.

3. Az ex-barátnő

Az embert könnyen megszédíti egy találkozás, hajlamosak vagyunk csak a jóra emlékezni. Vonzó lehet például, hogy újra lesz, aki pompás ételeket készít nekünk, mint annak idején. Vagy egyszer felszalad az exed, kitakarítja a lakásodat, és úgy érzed, jó lenne ezt állandósítani. A magány elfelejteti veled, hogy miért is szakítottatok anno, de ne aggódj, amint újrakezditek, eszedbe fog jutni.

4. Az örömlány

Belehabarodtál egy aranyszívű utcalányba? Előfordul az ilyesmi. Ne dédelgess romantikus álmokat, hogy majd miattad otthagyja a melót, megváltozik, inkább élvezd az egyéjszakás kalandot, és felejtsd el a csajt, amilyen gyorsan csak lehet.

5. A barátod ex-barátnője

Amíg a barátoddal lány a jár, tabunak számít. Ha viszont szakítanak, rájöhetsz, hogy a lány, akit régóta ismersz és kedvelsz, tulajdonképpen szabad préda lett. Nehéz helyzet. Ha fontos számodra a barátság, kerüld el a csajt! A körülötted lévők szemében tisztességtelennek fogsz tűnni, még azt is rád süthetik, hogy te robbantottad szét a kapcsolatukat. Nem fogsz jól kijönni a helyzetből, és a barátságotokat is próbára teszi a viszony.

6. A sokba kerülő ragadozó

A sokba kerülő ragadozót eleinte a pénztárcád és az általad biztosított életszínvonal bűvöli majd el. Azt persze nem érti meg, hogy ezért keményen kell dolgoznod, úgyhogy a veszekedés állandósulni fog, amiért nem vagy eleget vele. Kétségtelenül visz egy kis szenvedélyt az életedbe, de nem pont olyat, amilyet szeretnél.

7. A sztriptíz-táncos

Ő a legrosszabb a 7 lánytípusból. Ne dőlj be neki, valószínűleg nem sulira gyűjt a vetkőzéssel! Hamarosan a testőr szerepében találod majd magad, ahogy próbálod megvédeni a tisztességét egy kanos legénybúcsún. Ha vakon bízol benne, várd meg takarásban, amíg valaki privát táncot kér tőle, majd bedob egy köteg bankót a privát befejezésért. 


Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Túrarandik egész évben!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod? Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280