Engedd meg, hogy bemutassuk a szponzorod!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

5+1 randiképes program természetbarátoknak a Múzeumok éjszakáján

5+1 randiképes program természetbarátoknak a Múzeumok éjszakáján
2015
jún.
18

Immár hagyomány, hogy júniusban megrendezésre kerül a Múzeumok Éjszakája, amikor országszerte több száz múzeum nyitja meg kapuit, és különleges programokkal várja a látogatókat hajnalig.


Idén is fantasztikus eseményekből lehet válogatni, mutatjuk a legromantikusabbakat! A teljes listát, hasznos információkkal, közlekedési tudnivalókkal, mobilapplikációval a www.muzej.hu oldalon találjátok.

1. Szerelmi varázslás bájitalokkal és szerelemmegtartó tűzugrás

A szerelmeseknek itt a helye, hogy megerősítsék a szövetségüket. Aki pedig bájitallal hódítana, ellesheti a receptet.

helyszín: Magyar Mezőgazdasági Múzeum

2. Retro kertmozi

Emlékeztek még rá, hogy milyen volt egy hajdani kertmoziban? Ezen az estén újra átélhető az élmény, korabeli vetítőgéppel!

helyszín: Bajor Gizi Színészmúzeum

3. Pezsgős kalandozások

A pezsgőérlelő pincékben nemcsak azt tudhatjuk meg, hogy miként kerül a buborék a szerelmesek italába, de pezsgőkóstolóval és zenével is várják az idelátogatókat.

helyszín: Törley Gyűjtemény és Látogatóközpont

4. Fedezzük fel a csillagos égboltot!

Több helyen lesz alkalmunk a csillagokat távcsővel kémlelni. Mis most egy kevésbé ismert budai csillagvizsgálót ajánlunk figyelmetekbe. A Polaris Csillagvizsgálónál a kupolában és az észlelőteraszon is távcsöves bemutatóval várják az érdeklődőket.

helyszín: Polaris Csillagvizsgáló

5. Esti séta egy rejtett kertben


Az Epreskertben andalogva a látogató a 19. század végének műteremházai, az eredeti szépségében felújított Kálvária és a régi és új szobrászmesterek alkotásai között töltődhet fel a magyar művészet e különleges hangulatú helyszínén.

helyszín: Magyar képzőművészeti Egyetem, Epreskert

+1 vidéki program: Látogatóban a legromantikusabb írónál!

Az országban szinte egyedülálló írói ház tárgyi és szellemi miliője több mint száz esztendővel repít vissza minket az időben. Ezen a nyárestén a tárlatvezetők Jókai Mórt és Laborfalvi Rózát alakítva mutatják majd be nyári rezidenciájukat.

helyszín: Jókai Mór Emlékház, Balatonfüred

 
Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Friss borda

Túrarandik ősszel és télen!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod?Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280