Bemutatjuk aaa… szponzorodat!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

7 meglepő hely, ahol már értek tetten párocskákat!

7 meglepő hely, ahol már értek tetten párocskákat!
2015
jún.
07

Jó dolog néha kiszökni a szabadba egy pásztorórára, vagy keresni egy elhagyatott rétet a szerelmi légyotthoz. Egyeseknek azonban sokkal elképesztőbb ötlete támad, ha rájuk tör a vágy!


Itt van a 7 legmegdöbbentőbb helyszín, ahol valakinek kedve támadt egy kis légyottra:

1. Egy mexikói bár tetején

Egy amerikai szerelmespár úgy gondolta, kipróbálják, milyen a bár tetején szerelmeskedni. Vacsoraidőben. A rendőrök megkíséreltek a szó szerint forró esetnek véget vetni, de a tüzes pár előbb mindenki szeme láttára befejezte a menetet, majd kereket oldott. Végül sikerült elkapni őket és minden bizonnyal lehűteni némileg a kedélyüket.

2. Szent helyen

Egy New York-i katedrálisban folytatott aktus után tartóztatták le azt a lelkes szerelmespárt, akik mintha megfeledkeztek volna arról, hogy épp Isten házában áldoznak a testi örömöknek.

3. A gyerekorvos rendelőjében

Floridában történt az eset, hogy egy pár a gyermekorvosi rendelő előkertjében esett egymásnak. Állítólag kiskorú szemtanúk is voltak, úgyhogy a szerelmeseket aztán szó szerint lehűtötték, a hűvösön.

4. Egy rendőrautó hátsó ülésén

Valamilyen drog hatása alatt állt az a hölgy, aki tovább fokozva bűneit, orálisan kényeztette barátját az őket szállító rendőrautó hátsó ülésén.

5. Egy rendőrautó motorháztetején

Egy holland pár gondolt egyet, egy rendőrautó motorháztetején estek egymásnak. Balszerencséjükre két zsaru is tartózkodott a kocsiban, csak a szerelmesek nem vették észre őket. Bezzeg a rendőröknek rögtön feltűntek!

6. Egy korláton

A rend őrei találtak rá arra a meztelen orosz nőre, aki szabályosan csapdába esett egy korlátnál, a feje beszorult aktus közben a rácsok közé. A partnere ráadásul lelépett, amikor a csaj csapdába esett, így mire a rendőrök kiszabadították, valószínűleg a párkapcsolatának is vége lett.

7. Általános iskolában

Egy amerikai általános iskolában maga az igazgató került kínos szituációba, amikor rajtakapták, ahogy egy tanárnővel hancúrozott az irodájában. A nős főnöknek több beosztottjával volt kalandja, és annyira hajtotta a vágy, hogy ilyenkor elfelejtkezett a biztonsági kamerákról is.

Címkék:
 


Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Túrarandik ősszel és télen!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod?Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280