Kíváncsi vagy, ki támogat Téged?

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

7 randiszokás, amit minden szinglinek ismernie kell!

7 randiszokás, amit minden szinglinek ismernie kell!
2015
jún.
03

A Match.com felmérése alapján úgy tűnik, mára megváltoztak a randizók szokásai. Régi és új szokásokat egyaránt találunk azok között, amiket minden társkeresőnek ismernie kellene!

A felmérés eredménye szerint, a különböző korosztályokban élesen különböznek a társkereső viselkedésmódok egymástól. A fiatalabbak könnyedebben használják a közösségi médiát, inkább szöveges üzeneteket váltanak és kitérnek egy újabb találkozó elől, ha elsőre nem jön be nekik a randipartner. Ezzel szemben az idősebbek sokkal óvatosabban közelítenek a digitális világhoz.

1. A férfi hív meg, a nő fizet

Még mindig tartja magát az a hagyományos felfogás, hogy a férfi dolga kezdeményezni. A megkérdezett nők 41%-a ugyanakkor azt mesélte, hogy átvállalná a fizetést az első randin. Szóval ezen ne múljon, srácok! Csak hívjátok meg a lányokat, mert erre várnak!

2. Az őszinteség még mindig a legmenőbb dolog

Egyáltalán nem élvezed a találkozót vele (jajj, hogy is hívják)? Mondd meg neki! A tanulmány szerint a randizók 52%-a helyeseli, hogy megmondjuk, ha érdektelennek találjuk a másikat, ahelyett, hogy megjátszanánk magunkat. Természetesen fontos, hogy udvariasan és kedvesen közöld!

3. Nem kell mindennek egyből megtörténnie!

Legalábbis nem az első randin! A szinglik 80%-a úgy vélte, hogy nem szükséges szexelni az első találkozón. Mi marad akkor későbbre? Legyen mit várni, ne siess!

4. A visszajelzés fontos

Csak az a kérdés, hogy mikor. A nők 84%-a a randit követő 24 órán belül szeretne valami üzenetet kapni, míg a férfiak megjátsszák a hűvöst, és 68%-uk csak 3 napon belüli távlatokban gondolkodik.

5. A hagyományos kommunikáció a legjobb


Számtalan lehetőség van a kapcsolattartásra manapság: chat, sms, közösségi oldalak Meglepő módon a randizók 80%-a mégis úgy nyilatkozott, hogy a hagyományos telefonbeszélgetéseket preferálja.

6. Bejelölhetitek egymást a facebookon?

Égető kérdés minden szingli számára: bejelöljem, visszajelölhetem? A fiatalabbak ötöde gondolja úgy, hogy már 2-3 randi után mehet a bejelölés a facebookon, míg az idősebbek tizede várna ezzel addig, amíg a kapcsolat biztosabbá válik. Szóval annyira nem nagy a lelkesedés, inkább légy ezzel óvatos.

7. Bemutatás a barátoknak

Nehéz egy friss kapcsolat mellett időt szakítani a barátokra, de a felmérés szerint a fiúk fele, a lányok harmada fontosnak tartja a párját egy hónapon belül bemutatni a baráti körében.

Címkék:
 
Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Friss borda

Túrarandik ősszel és télen!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod?Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280