Kíváncsi vagy, ki támogat Téged?

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

5 randitipp éjszakai baglyoknak!

5 randitipp éjszakai baglyoknak!
2015
ápr.
30

Éjszakai bagoly nemcsak akkor lehetsz, ha szórakozásból maradsz fenn hajnalig.

Sokan vagyunk, akiknek a munkaideje még tart, amikor mások már rég az igazak álmát alusszák (hogy mást ne mondjak, az újságírók, a friss diplomás jogászok, a báristák, az ügyeletes ápolónők.... hosszú a sor).

Persze reggel nem kell sietnünk, van időnk pizsamában kortyolni a kávét, amikor már mindenki a metrón tolong. Ugyanakkor este, amikor mások vacsorázni indulnak, mi még a papírok/számítógép/pénztár felett görnyedünk, és nem tudunk velük tartani.

De ne csüggedj, vagy néhány dolog, amiért viszont a többség irigyel bennünket! Mutatunk 5 randitippet, kifejezett éjszakai műszakosora/éjjeli baglyokra szabva!

1. Brunch - tudod, ez a reggeli és az ebéd ötvözése, amolyan késői reggeli, korai ebéd, amit be tudsz iktatni munkakezdés elé. Elkerülöd a zsúfolt estéket, amikor képtelenség asztalt kapni.

2. Matiné - számos mozinak van matiné előadása, ami ráadásul olcsóbb, mint az esti főműsor!

3. Múzeum, galéria - ez is sokkal olcsóbb délelőtt, és a tömeg is jóval kisebb, legfeljebb egy-két iskolai csoportot kell kerülgetned.

4. Egy kis bicajozás - bérelj egy biciklit, tekerj ki a Margitszigetre piknikezni!

5. Kuponos program - nem is sejted, mennyi mindent csíphetsz el féláron, ha akkor érsz rá, amikor senki más! Masszázs, fenséges reggeli, wellness kezelés...

 


Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Túrarandik ősszel és télen!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod?Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280