Engedd, hogy más fizessen helyetted!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Fiúk, mennyit érne meg nektek egy nőkódoló?

Fiúk, mennyit érne meg nektek egy nőkódoló?
2015
márc.
15

Egy kreatív ügynökség eljátszott a gondolattal, hogy milyen is lenne egy női beszédet fordító készülék. Az alábbi videó bármelyik férfit meggyőzi a készülék nélkülözhetetlenségéről!

A Manslater névre hallgató készülék tökéletesen megfejti, hogy az adott hölgy mire gondol valójában. Hiszen minden pasi tudja, hogy az egy dolog, hogy mit mondanak a nők, de a lényeg az, hogy valójában mire gondolnak közben. „5 perc múlva kész vagyok!"- ez ugye annyit jelent, hogy „fél óra, amíg elkészülök".

Egy durcás "semmi bajom" pedig nagy eséllyel azt fejezi ki, hogy "baromira mérges vagyok, mert elfelejtetted az évfordulónkat". Persze találgatni fárasztó és rizikós, ráadásul mostantól teljesen felesleges is, hiszen a Manslater használatával pofonegyszerű lesz megérteni a nőket! Ugye srácok, hogy minden pénzt megér?

 
Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Friss borda

Túrarandik ősszel és télen!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod?Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280