Tetszik? Akkor viszonozd!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Extrém nehéznek írja le a társkeresést a 188 cm magas lány

Extrém nehéznek írja le a társkeresést a 188 cm magas lány
2023
máj.
22

Muszáj a férfinak magasabbnak lennie?


Marie Temara magas lány, nem is kicsit: 188 cm-re nőtt. A magassága a mindennapi életben is számtalan problémát okoz, de az igazi nehézségeket a társkeresés jelenti számára.

A 28 éves floridai nő már gyerekkorában megtapasztalta, hogy az élet nem egy habostorta, hiszen a társai sokat csúfolták azért, mert mindenkinél egy fejjel magasabb volt. Nem voltak barátai és annyit piszkálták, hogy inkább egyedül evett a mosdóban.

Állítása szerint szinte lehetetlen olyan párt találnia, aki még nála is magasabb. Megesett vele az is, hogy a férfi online 195 cm-esnek vallotta magát, majd élőben kiderült, hogy valójában 180 cm magas.

Már azt is megkapta, hogy senki sem szereti a magas lányokat, mert ők olyan férfiasak, csupán magassarkút hordanak. Pedig Marie sosem hord magassarkút, mindent megpróbál, hogy alacsonyabbnak tűnjön, ami lehetetlen küldetés.

Mostanában azonban nyitottabban áll a társkereséshez, az alacsonyabb fiúkkal is randizik és azóta sikeresebbnek érzi magát ezen a területen. Őt egyébként nem zavarja, ha a srác alacsony, de a férfiak nehezen viselik az előnytelen különbséget.

Érdekes módon Marie a családja legalacsonyabb tagja: az apa 190 cm, az anya pedig 195 cm magas, fivérei közül az egyik 205 a másik 208 cm magasra nőtt.

A lány minden ruháját méretre készítteti, ahogy a cipőket is – ez nem csak nagyon drága, de igen időigényes is. Ugyanakkor lazán eléri a felső polcot minden üzletben.

Mostanában Marie sok pozitív visszajelzést kap és vannak olyan férfiak is, akik odáig vannak a hosszú lábaiért. Ez segített neki abban, hogy önbizalmat nyerjen, elfogadja magát és plus size modellként is sikereket érjen el. Szeretne másokat is inspirálni és megmutatni azt, hogy a szokványostól eltérő is lehet gyönyörű: „Lehetsz egyszerre magas és mégis nőies.” – vallja.

 


Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Túrarandik egész évben!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod? Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280