Sír a cica miattad!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

A rekorder bigámista férfi, aki bolhapiacokon vadászott az új áldozataira

A rekorder bigámista férfi, aki bolhapiacokon vadászott az új áldozataira
2023
ápr.
24

A szerelem vak.


Sajátos rekord tulajdonosa volt Giovanni Vigliotto, aki 104 vagy 105 nőt vett feleségül 1949 és 1981 között anélkül, hogy egyszer is elvált volna. A nők egyike sem tudott a másikról, sőt valójában még a férfit is alig ismerték.

Vigliotto, akinek a valódi neve sem ez volt, 27 különböző amerikai államból és 14 további országból ’gyűjtötte’ házastársait, minden egyes alkalommal más, hamis identitást használva.

Vigliotto számtalan jövendőbelijével a bolhapiacon ismerkedett meg és általában már az első randin házasságot ajánlott. Az esküvőt titokban szervezték és minden egyes ceremónia után a férj eltűnt, újdonsült neje pénzével és vagyonával együtt. A nőknek azt mondta, hogy messze él és ezért megkérte őket, hogy mindent pakoljanak össze, hogy követni tudják őt. Miután ezt megtörtént, a férj elhajtott a teherautóval, amin az összes ingóság rajta volt.

Az eltulajdonított dolgokat aztán egy bolhapiacon árulta, miközben az új áldozatot is kiszemelte. A hatósági feljelentések ellenére Vigliotto mindig megúszta, nem sikerült elkapni.

Azonban egy Sharon Clark nevű bolhapiaci intéző, a férfi utolsó áldozata úgy döntött, hogy saját kezébe veszi az ügyet. Sikerült a szélhámost Floridában megtalálnia, ahol 1981 decemberében végül le is tartóztatták.

Vigliotto-t csalással és bigámiával vádolták. Ő teljesen ártatlannak vallotta magát, azt állította, hogy csak a bigámia történelmét kutatta. Úgy vélte, hogy nevetséges, hogy ezért megbüntetik, miközben nappal, főműsoridőben 18 pluszos szappanoperákat nézhetünk a TV-ben. Ráadásul azt állította, hogy féltucat nő, ha volt, akinek ő kérte meg a kezét, és szinte kivétel nélkül a nők tették fel neki a kérdést. A lányok iránti rajongásával védekezett, azt hangsúlyozva, hogy romantikus lelkülete miatt akartak a szebbik nem képviselői hozzámenni.

1983 januárjában kezdték meg a tárgyalását. Az akkor 53 éves férfi elmondása szerint 1929-ben Szicíliában született, igazi neve Nikolai Peruskov. Azonban a hatóságok másképp gondolták: szerintük Fred Jipp-nek hívták és 1936-ban New Yorkban látta meg a napvilágot.
A férfi minden nap úgy viselkedett, mintha egy színházi előadásban lépne fel. Több rászedett nő tanúskodott ellene, miközben Vigliotto időnként könnyekre fakadt, dühöngött, vagy épp elbocsátotta az ügyvédjét, akit aztán újra felvett. Kiderült az is, hogy az akció során mintegy 50 álnevet használt.

A tárgyalás 1983. március 28-án ért véget. A vádlott 34 esetben bűnösnek bizonyult csalásban és bigámiában, összesen 34 évre ítélték és pénzbüntetést is kapott. A még hátralévő 8 évét így az Arizonai Állami Börtönben töltötte, ott halt meg 1991-ben, 61 évesen, agyvérzésben. Halálig fenntartotta, hogy ő csak egy reménytelen romantikus volt, aki elgyengült a nőktől.

Forrás: www.guinnessworldrecords.com

Címkék:
 


Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Túrarandik egész évben!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod? Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280