Fizessen a hirdető helyetted!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

10 jel arra, hogy valaki nem áll készen egy kapcsolatra

10 jel arra, hogy valaki nem áll készen egy kapcsolatra
2015
dec.
04

Hány és hány embert ismerünk, aki látszólag kétségbeesetten keresi a párját, miközben üvölt róla, hogy egyáltalán nem áll készen egy kapcsolatra.


Folyamatosan sajnáltatja magát, hogy nem találja meg az Igazit. Már réges-régen elfújta a 30 gyertyát a tortáján, de még soha nem volt fél évnél tovább tartó kapcsolata. Miért? Mert igazából nem is vágyik rá.
10 jel arra, hogy valaki nincs kész egy kapcsolatra (és amíg ezt nem ismeri fel, nem is fog változni a dolog).

1. Nem halad semerre sem egy kapcsolatban

Unalomig hallottuk már, hogy a kapcsolat olyan, mint egy növény, ápolni, gondozni kell. Ha valaki nem látja a kapcsolat haladási irányát, fejlődését, és nem is akar energiát fektetni a „gondozásába" akkor teljesen nyilvánvaló, hogy nem áll készen egy valódi, tartalmas kötelékre.

2. Jobban szeret elvenni, mint adni

Állandóan valami után van, vagyis kilép a kapcsolatból, amint elvette, amit akart. Nem akar elköteleződni, nem szeretne feladni semmit, nem akar áldozatot hozni sem.

3. Nincsenek tartós, jó kapcsolatok a múltjában

Fogalma sincs, milyen egy hosszabb kapcsolat, mert még soha nem volt benne része. Minden partnere alkalmi vagy rövidtávú volt, és ha szétmentek, akkor gondolkodás nélkül engedte el a kapcsolatot, nem dolgozott érte.

4. Nehezen megközelíthető

Mindig homályosak a céljai, nincsenek egyértelmű vágyai a kapcsolat kimenetelét illetően. Soha nem fogalmaz meg tisztán közös terveket, nincs jövőképe a párkapcsolat szempontjából.

5. Rengeteget csalódott, mindenki megbántotta már őt

Egy újabb intő jel. Olyan személyiségről van szó, aki mindig másokat hibáztat, aki nem tanul a kudarcaiból, és örökösen a körülmények áldozata. Biztonsági játékos, nem akar megsérülni, ezért semmibe sem megy bele igazán, a sikertelenségért pedig folyton másokat hibáztat.

6. Elkerüli a családodat, barátaidat

A család és a barátok csupa olyan dolog a szemében, ami elköteleződöttséget jelent. Meg felelősséget. Ettől pedig menekül.

7. Szükségtelen követelései vannak

Megköveteli, hogy tökéletes légy, és ha ez nem sikerül, máris van egy ürügye a kapcsolat felbontására.

8. Minden rossz forrásának az elköteleződést tartja

Nem látja a kapcsolat előnyeit, a pozitív oldalát. Állandóan arról beszél mindenkinek, hogy egy társ csak kényelmetlenséggel, negatívumokkal jár. Minden rossz okának a partnerkapcsolatot nevezi meg, szerinte ebből erednek a bajok. Jelszava: nincs társ, nincs gond egy szál se.

9. A bizalommal komoly gondjai vannak

Nem tud megbízni az emberekben, főként érzelmileg. Úgy érzi, hogy egy kapcsolatban mindenki taktikázik, azon mesterkedik, hogy megbántsa vagy kijátssza a másikat, ezért nem is tudja beleadni magát. A partvonalról szemlélődik, folyton lelépésre készen.

10. Szabad akar lenni

Sza-bad-a-kar-len-ni. Mindennek ez az alfája és az omegája, a többi csak magyarázkodás. Eszébe sincs feladni a függetlenségét, csak megpróbál megfelelni a társadalmi elvárásoknak, a saját belső hangjának, a szükségleteinek. Számára egy kapcsolat csak akadály.

 




Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Friss borda

Túrarandik ősszel és télen!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod?Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280