Tetszik? Akkor viszonozd!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Az esküvőjükön éjjelén felragyogott a sarki fény, megcsinálták a tökéletes esküvői fotókat

Az esküvőjükön éjjelén felragyogott a sarki fény, megcsinálták a tökéletes esküvői fotókat
2023
szept.
29

Váratlan ajándék.


Chris Oman és Rebecca MacDonald Skóciában mondták ki a boldogító igent. Valószínűleg nem számítottak arra, hogy hamarosan milliók fogják őket világszerte irigyelni.
A ceremónia rendben lezajlott, már az esti buli tartott, a fotósuk, Michael Carver épp pakolt, amikor a párjától kapott egy üzenetet, hogy sarki fény látható a Bogbain farmnál.

Fénysebességgel száguldott a helyszínre, és megkért egy vendéget, aki épp a teraszon cigarettázott, hogy a menyasszonyt és a vőlegényt rántsa ki a lakodalom közepéről azért, hogy a lélegzetelállító képek készülhessenek.

Eközben Michael felállította a felszerelést, mert sejtette, hogy csak egyszer van az életben ekkora szerencséje, hogy lencsevégre kaphatja a sarki fényt. Látta, hogy az ég fellángol, miközben élénk színekbe öltözik.
Christ megtalálták, de Rebecca nem volt sehol, végül valaki lerángatta őt a táncparkettről és mindössze pár másodperce maradt a fotósnak arra, hogy elkattintsa a gépet próbaként. Az ifjú házasok kiszáguldottak és gyorsan pozícióba álltak, mielőtt a meseszép sarki fény elhalványodott volna.

Chris és Rebecca azóta teljesen a fotók hatása alá kerültek. Az egyébként is fantasztikus napnak és varázslatos éjszakának további extrát adnak a lélegzetelállító képek.

Elmondásuk szerint aznap este már rebesgették, hogy lehet, hogy látható lesz a sarki fény, de ennek semmi jele nem volt addig, amíg Michael el nem rohant. Egyszer csak meghallották, hogy mindenki nekik kiabál, őket keresi. Nem készültek erre, nem várták, de tökéletes ünneplése lett a fogadalmuknak, koronája a frigynek. Mindketten nagyon szerencsésnek érzik magukat, hogy ilyen látványban volt részük épp az esküvőjük napján.

Címkék:
 


Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Túrarandik egész évben!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod? Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280