Sír a cica miattad!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Egymást inspirálják a házaspár tagjai, közös hobbijuk lett a testedzés

Egymást inspirálják a házaspár tagjai, közös hobbijuk lett a testedzés
2023
júl.
19

Ilyen egy egészséges kapcsolat!

Egy párkapcsolatban a kölcsönös vonzalmon és hasonló életcélokon túl az is lényeges, hogy a pár tagjai időnként közös programokat is tudjanak szervezni. Nem jó, ha az érdeklődésüknek nincs metszéspontja és egyetlen olyan hobbi sincs, amit együtt tudnak művelni.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

@okdong_fit által megosztott bejegyzés

A @okdong_fit felhasználónévvel jegyzett boldog házaspár tudja, hogy mi a hosszú és egészséges kapcsolat titka. A ránézésre jóval fiatalabb párost a valóságban a 61 éves férj és 56 éves felesége alkotja. A hihetetlen formában lévő szeniorokról nem nehéz kitalálni, hogy mi a közös szenvedélyünk: a testedzés.

A hobbit először a férfi tette magáévá, mivel belekezdett egy 6 hónapos kihívásba, ami a napi rutin bemutatásáról szólt. A mindennapjaiba beépítette a mozgást és szigorú étrendet kezdett követni. Mivel mindig is csapatként dolgoztak együtt, hamarosan a feleség is csatlakozott.

Így indult az utazás, aminek eredményeként mindketten szédületes formába kerültek. Segítségükre sietett a lányuk is, Grace Kang, aki a videóikat szerkeszti és a közösségi oldalaikat kezeli.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

@okdong_fit által megosztott bejegyzés

Talán senkit nem lep meg, hogy mindketten szoros kapcsolatban van a sporttal fiatalabb korukban is, a férfi amatőr kick-boxos volt, míg a nő lelkes úszóvá vált, miután az első gyermeküknek életet adott. Mégis, a közös edzést csak nemrég kezdték el. Együtt járnak az edzőterembe még akkor is, ha nyaralnak. A testmozgás remek alkalmat ad arra, hogy egymáshoz kapcsolódjanak, együtt minőségi időt töltsenek. Ezenfelül is bepillantást engednek a személyes életükbe: megleshetjük a reggeli rutinjukat, a közös főzéseiket vagy azt, hogy miként utaznak a már felnőtt gyerekeik társaságában. A kihívás rég véget ért, de a közös szenvedélyük nem múlt el, hanem a mindennapjaik részévé vált!

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

@okdong_fit által megosztott bejegyzés

Címkék:
 


Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Túrarandik ősszel és télen!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod?Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280