Sír a cica miattad!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Mi a titka ennek a párnak? Rita Wilson és Tom Hanks 35 éve házasok

Mi a titka ennek a párnak? Rita Wilson és Tom Hanks 35 éve házasok
2023
jún.
12

Másodszorra sikerült.


A házassági évforduló remek alkalom az ünneplésre. A mai felgyorsult és impulzusokkal teli világban már a 20. évforduló is lassan ritkaságnak számít. Hát még ha az ember az álomgyárban él!
Szerencsére azonban Hollywoodban is akadnak normális párok, akik évtizedek óta kitartanak egymás mellett. Közéjük tartozik Rita Wilson és Tom Hanks: nem csak szerethetőek, szimpatikusak, de a jelek szerint hűségesek is egymás iránt.

Rita és Tom még 1981-ben találkoztak egy TV show felvételén (Örökösök) és 7 évvel később, 1988-ban mondták ki a boldogító igent. A ceremónia előtt Tom felvette a görög ortodox vallást a leendő neje miatt, sőt még a görög állampolgárságot is megszerezte később (Rita anyai ágon görög származású). A házaspárnak két fia született: Chester és Theodore. Tomnak nem ez volt ez első házassága: 1978 és 1985 között Samatha Lewes színésznő volt a felesége, tőle szintén 2 gyermeke született.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Rita Wilson (@ritawilson) által megosztott bejegyzés

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Rita Wilson (@ritawilson) által megosztott bejegyzés

A jeles nap alkalmából Rita és Tom egy fotót is megosztottak, amelyen tortával ünnepelnek egy szívmelengető üzenet kíséretében:

“35 évnyi házasság. 1988. április 30. A szerelem minden.” – írta Wilson a közösségi oldalain. Mi pedig továbbra is sok boldogságot kívánunk nekik!

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Rita Wilson (@ritawilson) által megosztott bejegyzés

 


Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Túrarandik egész évben!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod? Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280