Hogyan vidíthatnál fel bennünket?

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Félrement egy üzenet, ma 6 gyermekük van

Félrement egy üzenet, ma 6 gyermekük van
2023
máj.
30

A szerelem útjai.


2009-et írtunk, amikor Brenda Rivera egy bibliai üzenettel kívánta felvidítani az egyik barátját. Helyette azonban egy teljesen idegent sikerült megszólítania, a nő ugyanis véletlenül rossz számra küldte el a szöveget.
Isiah Stearns viszont mégis válaszolt: „Ámen, de ki az?” - tette fel a kérdést. Brenda gyorsan realizálta, hogy rossz számra küldte az üzenetet és elnézést kért. Isiah azonban úgy érezte, hogy valaki segíteni szeretne neki rátalálni Isten útjára, ezért úgy döntött, hogy nem engedi el ilyen gyorsan a titokzatos személyt.

Így másnap felhívta a lányt, ami Brendát kissé megijesztette, pedig az idegen csak egy hangüzenetet küldött arról, hogy a bibliai tanács felvidította a napját. Mindenesetre a hajadon kedvesnek találta a fiút, így elhatározta, hogy visszahívja. Kiderült, hogy a férfi csupán 50 percre lakik Brenda szüleitől és nővérétől, akik Ohio-ban éltek. Ekkor eszébe jutott, hogy talán össze is futhatnak, amikor meglátogatja a családját.

Így kezdődött a románc, egy olyan fiúval, akivel Brenda elképzelni sem tudta: egy fehér, borotvált, kopasz fickó, aki táncolni sem tud. De a szerelem nem így működik. Miután a lány jelezte, hogy az édesanyjával együtt szeretne beszélgetni a fiúval, ő sportszerűen beleegyezett. Az anyukát pedig teljesen elvarázsolta a közös ebéd, azt tanácsolta a lányának, hogy menjen hozzá a sráchoz.

Ma már Isiah és Brenda Stearns 13 éve házasok, 6 gyönyörű gyermekük született: Victoria, 11, Veronica 10, Samuel 9, Vanessa 7, Benjamin 4, Ezra pedig 1 éves. Eközben a férjből is gondoskodó édesapa és nagyszerű társ lett, ma már szakállasan és boldogan mosolyog a kamerába.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

brenda rivera stearns (@she_plusfive) által megosztott bejegyzés

 


Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Túrarandik egész évben!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod? Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280