Tetszik? Akkor viszonozd!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Online társkereső oldalon habarodtak egymásba az örökifjú 80-asok

Online társkereső oldalon habarodtak egymásba az örökifjú 80-asok
2023
ápr.
14

Most már férj és feleség!


A 85 éves Tricia Shaw meg volt döbbenve, amikor egy társkereső oldalon rátalált a nála 3 évvel fiatalabb Ian-ra. Tricia, aki korábban már négy férfival randizott online, azt mondta, hogy a férfi rögtön levette a lábáról. Részéről szerelem volt az első látásra. Ian érezte, hogy valami vonzza őt a nőben, ezért elfogadta annak ajánlatát egy találkozóra.

A pár most már együtt él, miután februárban hivatalosan is örök hűséget fogadtak egymásnak. Ian-t nem sokkal előtte szívbetegséggel diagnosztizálták és egy kockázatos bypass műtétet hajtottak rajta végre.
Tricia, aki már 5 dédunokával büszkélkedhet, 7 évvel ezelőtt regisztrált egy társkereső oldalra az interneten. Miután meghalt az előző férje, aki 33 évig volt társa, úgy érezte, hogy ad még magának egy esélyt. Néhány helyes úriemberrel találkozott, mielőtt megismerkedett Ian-nal. A férfi 35 évig volt nős.

A kapcsolat nem indult zökkenőmentesen, ugyanis Ian épp vakáción volt és így a nő első üzenetére nem reagált. De aztán újabb üzenet érkezett Tricia-tól, aki kapcsolatfelvételt kezdeményezett és akkor Ian úgy érezte, hogy van valami ebben a nőben, ami megér egy választ. A szerelmesek 14 hónappal az első találkozás után összeköltöztek. Amikor azonban a férfi rossz hírt kapott az operációról, elhatároztak, hogy nem várnak tovább, összekötik az életüket.

Az esküvő csodálatosra sikerült, pont olyan volt, amilyennek minden menyasszony megálmodja. Nagy násznép előtt mondták ki az igent, az angol menyasszony és az eredetileg Skóciából származó kedvese. Tricia-t fia és unokája vezette oltár elé. A férjnek nincs családja, de felesége népes famíliával rendelkezik. Így aztán a barátokkal együtt 115-en vettek részt a szerelmesek nagy napján.

A nyolcvanas éveiben járó ifjú feleség nagyon ajánlja kortársainak az online randizást, mivel annyi rubrikát ki kell tölteni a személyes találkozás előtt, hogy véleménye szerint a végeredmény sok közös pont lesz.

Kiemelt kép: SWNS

Címkék:
 


Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Túrarandik ősszel és télen!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod?Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280