Engedd meg, hogy bemutassuk a szponzorod!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Működhet a távházasság? Ez a pár megtartotta az eljegyzését a köztük lévő 14 ezer km ellenére

Működhet a távházasság? Ez a pár megtartotta az eljegyzését a köztük lévő 14 ezer km ellenére
2023
márc.
20

Kontinenseken átívelő szerelem.


Luke Bond (22) és Sarah Dorough (21) mindketten fitneszedzők. A pár 2021 decemberében az Instagramon talált egymásra, ahol hasonló életstílusuk okán kezdtek üzeneteket váltani. Noha 14 ezer km-re élnek egymástól, minden nap beszéltek egészen addig, amíg 2022 júliusában személyesen is találkozni tudtak.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

@pappedyouphotography által megosztott bejegyzés

Bond az új-zélandi Wellingtonból utazott Virginia államba, hogy találkozzon Dorough-val. A lányt élőben még kedvesebbnek találta, kiderült, hogy a Biblia is egy közös pont az életünkben. Sarah szerint az egész olyan volt, mint egy álom, korábban neki még soha nem volt ilyen élménye. Bár az első ölelésre rengeteget vártak, varázslatosra sikerült. Sarah később karácsonyra utazott a távoli szigetországba, az ünnepeket a fiú családjánál töltötte. Ez volt az az utazás, amikor egy kempingezés során Luke térdre ereszkedett és megkérte szerelme kezét.

A párosnak nagyon izgalmas kérdés, hogy együtt szeretnék-e folytatni, hiszen nem lehet a végtelenségig több ezer km-eket repkedni. Az eljegyzés megtörtént, de még nem tudják, hogy hol lesz az a hely, ahol otthonra találhatnak. Hisznek a köztük lévő szövetségben, bíznak egymásban, és már azt tervezik, hogy tavasszal Bond repül Dorough-hoz.

A távkapcsolatokat fenntartani nem egyszerű, a hűséget lehetetlen a világ túlfeléről ellenőrizni. Éppen ezért kiemelten fontos, hogy a gyanakvó hangokra ne hallgassanak, ha egymásban feltétel nélkül megbíznak.

A szerelmesek nem titkolják, hogy szenvednek most ebben a helyzetben, de próbálják apró trükkökkel működtetni a kapcsolatot addig is, amíg összeköltözhetnek. Rengeteget beszélnek, a hívások prioritást élveznek és tökéletesen megbíznak egymásban.

Jó hír, hogy a kutatók szerint azok a kapcsolatok a legegészségesebbek, ahol az eltérő személyiségű partnerek sok mindent együtt tudnak csinálni. Ezért a távkapcsolatokban kiemelten fontos, hogy az élményeinket is megosszuk a másikkal, annak ellenére, hogy ő azokban nem vesz részt.

 


Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Túrarandik egész évben!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod? Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280