Kíváncsi vagy, ki támogat Téged?

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Házasság tudományos alapokra építve? Egy új műsorban kipróbálhatjuk, hogy működik-e

Házasság tudományos alapokra építve? Egy új műsorban kipróbálhatjuk, hogy működik-e
2023
márc.
16

Találkozzunk az esküvőn!


Sokan hisznek abban, hogy létezik szerelem első látásra, de vélhetően abban már kevesebben, hogy egy házasság is köttethet előzmények nélkül. Pedig egy műsorban épp azt próbálják bizonyítani, hogy működőképes lehet a frigy akkor is, ha az anyakönyvvezető előtt pillantjuk meg egymást először.

A házasulandókat persze itt sem a vakszerencse sodorja egymás mellé, hanem a tudomány: a műsorban ugyanis szakemberek választják ki az összeillő személyeket.

A TV2- re érkező párkapcsolati reality már 30 országban futott nagy sikerrel. Az eredeti formátum 2013-ban indult Married at First Sight címen, magyarul a Házasság első látásra elnevezéssel lesz majd látható.
„A Házasság első látásra a párkeresés egy új dimenzióját nyitja meg azoknak a magányos szíveknek, akik a tudományt hívják segítségül az igazi megtalálásához” – áll a csatorna közleményében.
A szereplők nem a klasszikus jelentkezés-ismerkedés-randi-párválasztás idővonalon haladnak, hanem arra vállalkoznak, hogy teljesen vakon, egy szakértői csapat által számukra ideálisnak talált partnerrel az első találkozásukkor összeházasodnak. Az így kiválasztott párok az esküvőn látják egymást először és miután kimondták az igent, jön a nászút, összeköltözés, és a többi. Hat hét együttélés után a házaspároknak dönteniük kell: együtt maradnak, vagy külön utakon folytatják.

A hamarosan debütáló műsorba egyébként várják a vállalkozó kedvű jelentkezőket. Ahogyan a csatornánál fogalmaznak: hazánkban minden 4. ember magányos, úgyhogy érdemes valami újat kipróbálni a társkeresés területén.

Jelentkezni itt lehet: tv2play.hu

 


Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Túrarandik ősszel és télen!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod?Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280