Sír a cica miattad!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Távcsók: egy bizarr kütyü, aminek segítségével távol élő szerelmünkkel is csókot válthatunk

Távcsók: egy bizarr kütyü, aminek segítségével távol élő szerelmünkkel is csókot válthatunk
2023
márc.
08

Szilikonajkak.


Új őrület tombol Kínában: megjelent a Távcsók, egy szokatlan telefonos kiegészítő, melynek segítségével a messzebb lévő szerelmünkkel is csókolózhatunk. A kínai piacon nemrég debütált szerkezet az intimitást biztosítja a távol élő párok számára – egy meghitt vagy épp szenvedélyes csókot akkor is, ha kedvesünk több ezer kilométerre van tőlünk.

A Távcsók nyomásérzékelő, működtető kar és puha szilikonfelület segítségével képes ajkunkat összeforrasztani a szerelmünk ajkával, amennyiben ő is rendelkezik Távcsókkal és internetkapcsolattal.
Egyes források szerint a különös segédeszköz még a felhasználó ajkának hőmérsékletét is képes érzékelni és visszaadni, sőt, a csók hangját is megjeleníti. A Távcsók csak akkor működik, ha a telefon töltőportjához csatlakozik. A kiegészítő applikáció pedig segít a két készülék összekapcsolásában.

A szerkezet feltalálója állítólag Jiang Zhongli, a Changzhou-i Mechatronikai Technológiai Szakképző Intézet egykori hallgatója. A fiatalember néhány évvel korábban egyetemi projektfeladatként készítette és 2019-ben szabadalmaztatta a találmányt, de a szabadalom lejárt és a kütyü villámgyorsan megjelent a kereskedelemben. Az egyetemen távkapcsolatban élt a barátnőjével és szinte kizárólag telefonon tartották a kapcsolatot. Ez adta az inspirációt a különös szerkezet fejlesztéséhez. Zhonglit nagyon meglepte, hogy az ötlete ekkora népszerűségre tett szert.

Bár hasonló próbálkozások már korábban is voltak, a Távcsók több funkciót ismer, mint a korábbi modellek. Például lehetőséget ad vadidegenekkel is csókolózni, sőt a felhasználó feltöltheti a csókját, hogy bárki megtapasztalhassa az élményt.

A Távcsók jelenleg a Taobao-n kapható (ára kb. 15 ezer Ft).

Címkék:
 


Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Túrarandik ősszel és télen!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod?Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280