Sír a cica miattad!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Brokkoli tematikájú Valentin nappal lepte meg zöldségrajongó szerelmét egy kreatív férfi

Brokkoli tematikájú Valentin nappal lepte meg zöldségrajongó szerelmét egy kreatív férfi
2023
febr.
16

Ehető csokor.


Cseppet sem mondható szokványosnak az a Valentin napi meglepetés, amit Eddie Baird eszelt ki kedvesének. Mivel a nő, India Atkinson rajong a brokkoliért, szerelme mindent a zöldséggel dekorált. A hazatérő lányt rengeteg brokkoli dekoráció várta, az ágyra is egy hatalmas zöld szív került.

A lelkes fiatalember az egész napot a készülődéssel, díszítéssel töltötte. A lány, aki egyébként influenszer, boldogan posztolta követőinek a különös meglepetést, amit a szerelmesek napjára kapott.
India elmondása szerint Eddie mindig nagyon kreatív, de eddig ez a meglepetés sikerült a legjobban, rendkívül aranyosnak és személyesnek találja. A fiúnak már elege volt az unalmas, romantikus klisékből, ezért úgy döntött, hogy olyan ötlettel rukkol elő, amin India nevetni fog. Eszébe jutott, hogy India rajong a Tenderstem nevű, hosszúszárú brokkoliért, amivel a hűtőjük mindig tele van. India jóformán minden nap eszik ebből az édes, ropogós zöldségből, ami miatt srác gyakran ugratja.

A lány még egy csokrot is kapott, természetesen brokkoliból. A kommentelőknek nagyon tetszett a rendhagyó ajándék. Egyikőjük még azt is megjegyezte, hogy ismerve a zöldség árát, sokkal többe került ez a meglepetés, mintha Eddie rózsaszirmokkal hintette volna tele a fekhelyet.

@indiasasha I acc can’t believe what he’s done for Valentine’s Day.. “inc-redible” ?? #V#ValentinesDayT#Tenderstemf#flowersfyp @Tenderstem® broccoli @lawlessflowers ♬ original sound - Indiasasha
Címkék:
 


Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Túrarandik egész évben!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod? Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280