Engedd, hogy más fizessen helyetted!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Összefon a szerelem: maratoni ölelkezéssel tartja 7 pár a világcsúcsot

Összefon a szerelem: maratoni ölelkezéssel tartja 7 pár a világcsúcsot
2023
jan.
13

Együtt, egységben.

Az ölelkezésnek is van világrekordja, mégpedig igen komoly: több mint egy álló napon át bújtak egymáshoz a rekordot beállító szerelmesek Sydneyben. Az eseményre még 2014-ben került sor, eredetileg 12 pár indult harcba egy nagyértékű gyémántgyűrűért.

Az első órában 4 párost kizártak, mivel megváltoztatták a kezeik pozícióját, így 8 duó maradt talpon. A résztvevők nem tudtak sem lefeküdni, sem a falnak támaszkodni, sem leülni, úgyhogy nem is csoda, hogy hamarosan fájni kezdett a derekuk, a hátuk és elnehezedett a lábuk. Reggel 7-kor fonták egymás köré a karjaikat és délután 4-kor a verseny nagy esélyesének tartott páros, akik heteket edzettek a nagy nap előtt, betegség miatt feladni kényszerült a küzdelmet.

7 pár vágott neki így összefonódva az éjszakának, és amikor a nap felkelt a Darling Harbour felett, ők még mindig ölelték egymást. Izgatottság lett úrrá mindenkin, a versenyzők túljutottak a holtponton, közeledni látszott a vége, ami mindenkinek plusz löketet adott. Persze a fájdalmak nem múltak, a macskásodott lábak, sajgó ízületek, elmerevedett végtagok, begörcsölt vádlik okoztak még nehéz perceket.

Pontosan 26 óra és 5 másodperc ölelés után végre elengedték egymást a párok, mégpedig egyszerre. A korábbi 25 órás, 22 perces és 36 másodperces világcsúcs ezennel megdőlt.

A rekorder ölelkezők név szerint:
- Katherine dos Remedios (Ausztrália) & Christopher Jackson (Egyesült Királyság)
- Lisa-Jayne Clarke (Dél-Afrika) & Adam Tyndall (Ausztrália)
- Leah Horn (Új-Zéland) & Jack Hyles (Ausztrália)
- Jamie-Lee Boardley (Ausztrália) & Jamie Steven (Ausztrália)
- Krystle Lucas (Ausztrália) & Halit Kara (Ausztrália)
- Alex-Andrea MacDonald (Ausztrália) & Hayden Bell (Ausztrália)
- Morgan Poinelli (Egyesült Államok) & William Robinson (Egyesült Királyság)

Forrás és kép: www.guinnessworldrecords.com

 


Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Túrarandik ősszel és télen!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod?Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280