Sír a kollégánk miattad!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Ezek ébresztik fel a nő vonzódását a férfi iránt!

Ezek ébresztik fel a nő vonzódását a férfi iránt!
2021
márc.
19

Amit a férfitársadalom mindig is tudni akart, azt most egy pszichológus és szexuálterapeuta elárulja!

A csalódottak és keserűek előszeretettel hangoztatják, hogy a nőket csak a pénz és a külcsín érdekli, de ez nem fedi az igazságot. Valóban vannak olyan torzult értékrenddel és sivár érzelmekkel sújtott emberek, akik nem látnak ezeken túl, de a normális lelkületű, valóban társra és nem bankautomatára vágyó nőket nem ez mozgatja meg.

Természetesen a külsőnek és az anyagi biztonságnak is van létjogosultsága a párválasztásban, de a szép szemek, a kockás has vagy a sok pénz önmagában kevesek ahhoz, hogy a nő valóban vonzódjon, szeressen, ragaszkodjon.

Akkor mégis, mi kelti fel a figyelmét az ellenkező nem iránt? Mitől lesz az a valaki különleges a szemében?

A Journal of Sex & Marital Therapy című lapban publikált, többszáz nő bevonásával készült vizsgálat során szakemberek arra jutottak, hogy három dolog van, ami megteremti és felerősíti a vonzódást és a vágyat a nőkben.

Ezek a következők:

Az intimitás

Ami nem csak a szexről szól, hanem a megélt mély, lelki kötődésről is. Amíg a férfiaknál általában az együttlét hozza magával az intimitást, a nőknél inkább az intimitásból alakul ki az együttlét utáni vágy.

A különbözőség

Nem a szöges ellentétekről van itt szó, hanem valami olyan pozitív tulajdonságról, jellemvonásról vagy képességről, amiért nő tiszteli és csodálja a férfit. Ebben van egy kis izgalom, ami aztán ösztönzően hat a vágyakra is.

Az, hogy a másik mennyire tartja vonzónak a nőt

Ha a nő tudja, érzi, mert a férfi azt érezteti is vele, hogy vonzó, azzal megnő az önbecsülése, ő is csábítóbbnak látja saját magát, ami tovább fokozza a vonzódását.

Ha túllendülünk az érdekvezérelt, sekélyes és felszínes kapcsolatokon, belátható, hogy ez a felvetés helytálló: sok nő szívét a személyiség varázsolja el, nem az adriai utazás.

 


Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Túrarandik ősszel és télen!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod?Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280