Kíváncsi vagy, ki támogat Téged?

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

A szeretet kedves

A szeretet kedves
2022
nov.
24

Tudod, hogy mi is az a szeretet, vagy csak hiszed, hogy tudod?

A szeretet barátságos és érdeklődő. Nem elszámoltat, nem számon kér, hanem kíváncsian, megértéssel közelít. Szeretné tudni, hogy mit érzel, mit gondolsz, mire vágysz, mik az álmaid.

A szeretet támogat. Nem akadályoz, nem veszi el a kedvet, hanem biztonságot nyújt és puhán körbeölel. Ott van, amikor szükséged van rá, örül a sikerednek, és vigasztal a bánatodban.

A szeretet bízik. Nem ellenőriz, nem féltékeny, hanem enged élni azzal a nyugalommal, hogy sem a távolság, sem más körülmények sem szüntetik meg.

A szeretet elfogad. Nem elvár, nem kényszerít, nem kéri, hogy változz meg, hanem örömét leli az egyediségedben. Nem kötődik feltételekhez, egyszerűen csak ott van.

A szeretet simogatja a lelket. Nem birtokol, nem terrorizál, nem követelőzik, hanem támaszt nyújt a jobb és a rossz napokon egyaránt.

A szeretet boldoggá tesz. Jobban érzed magad vele, mint nélküle.

A szeretet megnyugtat. Nem rabolja el a békéd, nem gyötörnek miatta kétségek, hanem kiegyensúlyozottá tesz.

A szeretet odafigyel. Nem a maga hasznát lesi, hanem adni akar.

 

Szeretetre mindenkinek szüksége van! Kortól, nemtől, beosztástól függetlenül. Jól szeretni valakit igazi kincs.
Viszont, ha rosszul érzed magad a bőrödben miatta, akkor az nem szeretet, maximum csak vágy...

 


Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Friss borda

Túrarandik ősszel és télen!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod?Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280