Kíváncsi vagy, ki támogat Téged?

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Menekült előle, pedig már 20 éve tart: Felicity Huffmann szokatlan útja a házasságig

Menekült előle, pedig már 20 éve tart: Felicity Huffmann szokatlan útja a házasságig
2017
szept.
08

Adott egy esélyt a boldogságnak.


A Született feleségek Lynette-je, azaz Felicity Huffmann színésznő 20 éve él boldog házasságban. Nemrégiben bevallotta, hogy annyira rettegett az elköteleződéstől, hogy inkább lépett volna egy busz, mint az anyakönyvvezető elé. Közel 15 évig sikerült elodáznia a döntést, amíg kimondta az igent William H. Macy-nek.

Huffman (54) és Macy (67) az 1980-as évek elején találkoztak egy New York-i színházi társulatnál. Felicity szerint részéről ez szerelem volt első látásra. A színészet iránti közös szerelem lassan őket is közel sodorta egymáshoz, de a színésznő szerint neki kellett bedobnia magát, hogy randi legyen a dologból.

Egy pár lettek, de nem siették el a dolgokat. Macy ugyan számtalanszor megkérte Felicity kezét, de a nő hajthatatlan volt, szemei előtt a szülei rossz példája lebegett, akik még csecsemőkorában elváltak. Úgy érezte, hogy egy házasságban elveszítené önmagát. „Attól tartottam, hogy eltűnök. A férfiak értéke megnő a házasság után, a nőké viszont zuhanórepülésbe kezd.”

Aztán egy közel 5 éves szünet következett a kapcsolatukban, a pár ugyanis szakított. Mikor újra egymásra találtak, Macy ismét megkérte a kedvese kezét, aki tudta, hogy ezúttal már nem mondhat nemet. Érezte, hogy ha nem megy hozzá a szerelméhez, végleg elveszíti őt.

„Keményen dolgoztam azon, hogy felkészüljek a házasságra, hogy megbízzak valakiben, és hogy meglássam, mi jön ki ebből az egész biztonságos, kényelmes helyzetből. Képes voltam kivirágozni, ha lehet így fogalmazni.”- mesélte a színésznő.

1997 szeptemberében mondták ki a boldogító igent, az első gyermekük, Sophia Grace 3 évvel később született. Második lányuk, Georgia Grace 2002-ben jött világra.
A kapcsolatuk az elmúlt években kiteljesedett, miközben a karrierjük is szárnyalt – bizonyára nem véletlen az egybeesés. Ők ketten remekül kiegészítik és támogatják egymást, együtt olvassák a forgatókönyveket, és gyakran együtt is dolgoznak, különböző televíziós vagy filmes projekteken.

„Imádok együtt játszani Bill-el” – lelkendezik Felicity – „Ez olyan, mint a sport. Ha a partnered jobb nálad, a te játékod is egyre jobb lesz.”

És hogy mi a boldog párkapcsolat titka? „Néha eltűnünk. Keresünk egy szállodát, és elszökünk a hétvégére.”

 


Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Túrarandik ősszel és télen!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod?Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280