Fizessen a hirdető helyetted!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Elképesztően tündéri: lánykérés kiskecskével

Elképesztően tündéri: lánykérés kiskecskével
2023
nov.
07

Nem tudta, hogy még a tündéri állatkánál is nagyobb meglepetés várja.


Sokféle lánykérést láttunk már, de olyat még nem, ahol egy kecskegida játszotta a főszerepet. Pedig most pontosan ez történt: a kiskecske nyakán lógott a nagy kérdés.

Andrew Forbes és kedvese, Allison Jones barátaikkal kempingeztek a gyönyörű észak-karolinai hegyekben, egy szülinap megünnepléseként. Mindnyájan rajonganak a természetért, az állatokért és a szabadban töltött közös programokért, így ez a hétvége valódi álomhétvégének ígérkezett. Allison pedig nem tudta, hogy még ennél is több vár rá, így gyanútlanul élvezte a lenyűgöző környezetben töltött órákat.

Egyszer csak Andrew kivált a csapatból, azzal az ürüggyel, hogy valakinek segít gumit cserélni, persze valójában azért indult, hogy a régóta dédelgetett tervet valóra váltsa, és megkérje bájos kedvese kezét. Amikor valamivel később Allison megfordult, azt hitte, barátja egy tuskót cipel a kezeiben. Ahogy közelebb ért, látta, hogy ez bizony egy kiskecske, és a lányt már ez is teljesen lenyűgözte. Az örömtől sikítani kezdett, és azt ismételgette, hogy ez komoly? Tényleg valódi?
Allison nem sejtette, hogy az igazi meglepetés ezután következik! A fiú megkérte, hogy a bilétáján olvassa el a gida nevét. Persze a cetlin nem a név szerepelt, hanem egy kérdés: Hozzám jössz feleségül?

Ha lehetett még fokozni a meglepetés által kiváltott örömöt, akkor Allison-nak sikerült. Sírt, visított, a barátja nyakába borult, és alig akarta elhinni, hogy mindez vele történik. A kiskecske mellé egy gyűrűt is kapott, és természetesen igent mondott. Biztosak vagyunk benne, hogy a bűbájos négylábú –aki aztán a Max nevet kapta a pártól – gyűrűhordozóként is megállja majd a helyét a jövőbeli esküvőjükön.

 

 

 


Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Túrarandik ősszel és télen!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod?Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280