Sír a kollégánk miattad!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Bevállalnál egy ilyen esküvői bevonulót?

Bevállalnál egy ilyen esküvői bevonulót?
2017
febr.
03

Nem mindennapi belépő, az biztos.


2009-ben házasodott össze Minnesota-ban Jill Peterson és Kevin Heinz. Esküvői bevonulásukról készült videójukat azóta közel 95 millión nézték meg. A hagyományos Mendelsshon zenéjére történő bevonulás helyett Chris Brown „Forever”, azaz „Örökké” című számára táncoltak az oltár elé. A koszorúsfiúk és lányok is mind be voltak avatva, az ő fellépésük is emlékezetesre sikerült.

A meglepő, váratlan és vicces esküvői tánc az egyik első olyan volt, amelyik vírusként terjedt az interneten. Ki tudja, miért? Mert mertek szakítani a hagyományokkal? Vagy mert vidámmá tették az igen kimondását, amely sokszor szomorkásan könnyesre sikerül? Vagy mert látszik, hogy önmagukat adták, és tényleg olyan lett a nagy nap, amilyenre szerették volna, nem pedig olyan, amilyenre mások szerették volna? Vagy mert nem engedtek a nyomásnak, hogy milyennek illik lennie egy esküvőnek?
Nem tudjuk a pontos választ, de egy biztos: a hírek szerint Jill és Kevin azóta is házasok.

Nézd meg a fergeteges videót itt:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=296&v=4-94JhLEiN0

 
Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Friss borda

Túrarandik ősszel és télen!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod?Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280