Fizessen a hirdető helyetted!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Csak vágyol rá, vagy szerelmes vagy belé?

Csak vágyol rá, vagy szerelmes vagy belé?
2017
jan.
19

8 különbség a két állapot között. 

Vágy és szerelem: nem nehéz összekeverni a két állapotot, különösen az együttlét hajnalán. Mindkét érzés borzongás, bizsergés, szüntelen rágondolás, édes lebegés. Szerencsére vannak jelek, amelyek alapján mégis sikerülhet elkülöníteni őket!

1. Amikor vágyakozol, a tökéletes megjelenésre törekszel. 

A kezdeti időszakban persze mindenki igyekszik a legjobb formáját nyújtani, és csinosan megjelenni a randikon. Amikor viszont a vágyad tárgyához készülsz, nem csak átlagosan csinosan öltözöl, hanem tengernyi időt töltesz a készülődéssel. 

Amikor szerelmes vagy, elfelejtesz normálisan felöltözni.

Nem hagytad magadon a pizsamádat? Cipő megvan? Zipzárt felhúztad? Jujj! Azok ott nem felemás zoknik? 

2. Amikor vágyakozol, az apró hibák is baromi idegesítőek lehetnek.

A nevetése, a lakása, az esti rituáléja egy perc alatt elviselhetetlen idegesítővé tud válni, ami a kapcsolat végét jelentheti.

Amikor szerelmes vagy, a hibákkal együtt fogadod el a másikat. 

Az építő jellegű kritika megengedett a párkapcsolatban: azt jelzi, hogy szereted és elfogadod a másikat, de képes vagy segíteni neki, hogy még jobb emberré váljon (miként ő segít neked).  

3. Ha vágyakozol, azt mondod, amit hallani akar. 

Állandóan megpróbálsz a kedvében járni. Ha kérdez valamit, inkább biztonságos választ igyekszel adni, amiből nem lehet gondod, mintsem elmondjad a valódi véleményedet.  

Ha szerelmes vagy, nem taktikázol. 

Nem értesz mindennel egyet és ennek hangot is adsz. Mivel különbözőek vagytok, biztosan lesz számos dolog, amiben nem értetek egyet, ezeket viszont gond nélkül megbeszélitek. 

4. Ha vágyakozol, a másik görög isten/istennő a szemedben. 

Minden olyan tökéletes rajta, és nem is szeretnéd másmilyennek, esetlennek, valódinak látni.

Ha szerelmes vagy, a másik egy görög isten/istennő, csak éppen kar nélkül.  

Tökéletesen tökéletlen, akárcsak te! Valóságos. 

5. Amikor vágyakozol, nem ismered őt mélyebben.

Persze olyan marhaságokat biztosan tudsz, hogy kék a kedvenc színe, és sajtot reszel a tésztára. Ennél mélyebben azonban nem ismered. 

Amikor szerelmes vagy, az apró, jelentéktelen részleteket is ismered. 

Tudod, hogy azért szereti a kéket, mert gyerekkorban kék volt a szobája. Azért reszel sajtot a tésztára, mert a nagymamája is mindig ezt tette. Tisztában vagy az apró, intim kis titkokkal.

6. Ha vágyakozol, nem szeretsz neki a problémáidról beszélni. 

A gondokról beszélni feszültséget okoz, rossz érzéssel járhat. Viszont a vágyad tárgyával csak a jó érzéseket szereted megélni.

Ha szerelmes vagy, mindenről mesélsz. 

Ha szeretsz valakit, megbízol benne, és minden kisebb és nagyobb ügyet meg szeretnél vele beszélni. Nem számít az sem, ha bosszúságot okozó, kínos vagy közönséges. 

7. Ha vágyakozol, a csend kínos. 

Kellemetlen percek, amiket nehéz kitölteni. 

Ha szerelmes vagy, örülsz a csendnek. 

Nem érzed úgy, hogy muszáj kitölteni a szótlanságot.

8. Ha vágyakozol, a jövő ismeretlen. 

Élvezel minden percet, amit együtt töltötök. Imádod a figyelmét, a randikat, a bizsergést, azonban fogalmad sincs, mi lesz pár hónap vagy év múlva. 

Ha szerelmes vagy, számos terved van a jövőre. 

Szinte látod magatokat együtt megöregedni. El sem tudod képzelni, hogy mással alapíts családot, mással utazgass, mással töltsd a rád váró évtizedeket. 

 

Címkék:
 


Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Túrarandik ősszel és télen!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod?Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280