Hogyan vidíthatnál fel bennünket?

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

7 dolog, amit Angelina és Brad házasságából tanulhattunk!

7 dolog, amit Angelina és Brad házasságából tanulhattunk!
2016
szept.
22

Még akkor is, ha vége a tündérmesének.


Talán éppen azért döbbentett meg mindenkit az álompár válása, mert annyira jól csinálták. Persze nem láthatunk bele a valós mindennapjaikba, de kívülről úgy tűnt, ők aztán tényleg odafigyelnek az apróságokra. Ami még a halandóknak sem könnyű, de különösen nehéz lehet a rohanó sztárvilágban.
Vegyük sorba, mi mindent csináltak (szerintünk) jól, dacára annak, hogy közös történetük véget ért!

1. Önálló egyénként is kiteljesedtek

Egyáltalán nem éreztük, hogy Angelina „csak” Brad felesége lenne, vagy Brad kizárólag Angelina díszférjeként funkcionálna. Mindketten sikeres, elismert művészek volt, Angie rendezett, játszott, emellett lenyűgöző aktivitással tevékenykedett a harmadik világért. Brad az egyik legkeresettebb színész, fotós hobbival.

2. Zseniális osztották be az idejüket

Sokat hangoztatták és úgy tűnt, tényleg így járnak el: amikor az egyikük forgatott, a másik nem dolgozott és viszont. Valahogy úgy zsonglőrködtek a felkérésekkel, hogy mindketten tudtak dolgozni, pedig nem lehetett egyszerű megosztani az év 365 napját.

3. Sok időt töltöttek családként

Közismert, hogy a gyerekeket szinte mindig magukkal vitték, bárhol is forgattak. Ez egyáltalán nem szokványos, de ők időt, energiát, pénzt nem kímélve ezt az utat választották. Gyakran készültek róluk családi fotók, tudjuk, hogy amikor Magyarországon jártak is, többször voltak kalandparkban, játszótéren családilag.

4. Szakítottak időt arra, hogy kettesben legyenek

Még erre is volt energiájuk: a fárasztó forgatások napján is elszöktek kettesben vacsorázni. Tudjuk, milyen rohanás a hétköznapok serege, ugyan melyikünknek lenne kedve még este romantikázni, ha már reggel 5-kor egy városszéli forgatáson kavargatja a kávéját?

5. Tisztelettel beszéltek egymásról

Keveset nyilatkoztak a magánéletükről, de akkor mindig a legnagyobb tisztelettel beszéltek egymásról. „A legjobb barát”, „fantasztikus nő”, „hihetetlen apa” - az ő szájukból hitelesnek tűntek ezek a jelzők. Főleg azért, mert amikor együtt jelentek meg valahol, akkor is sugárzott róluk a harmónia.

6. A legnehezebb időszakban is egymás mellett voltak

Tudjuk, hogy Brad nemcsak támogatta feleségét, de irtó büszke volt rá, amiért rákmegelőző mellműtétre szánta el magát. Tüntetőleg állt mellette abban az időszakban, amikor a legtöbb nőt éppen elhagyják.

7. Az anyagiak sem tették őket tönkre

Valószínűleg el sem tudjuk képzelni, mekkora vagyonnal rendelkeznek, és azt sem, hogy milyen nehéz lehetett mindezt egybefésülni. Hiszen már a házasságkötéskor mindketten meglehetősen jól éltek. Mégsem hallhattunk sose ilyen jellegű túlkapásokról, civakodásokról, ami bizony gyakran megesik a kőgazdag sztároknál. Az anyagi nagyvonalúságot mutatja az is, hogy Angelina a hírek szerint nem kér gyerektartást, noha ez bevett szokás az Egyesült Államokban.

 
Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Friss borda

Túrarandik ősszel és télen!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod?Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280