Fizessen a hirdető helyetted!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Lehet tartós kapcsolat egy nyári szerelemből?

Lehet tartós kapcsolat egy nyári szerelemből?
2016
jún.
01

Nyár, vízpart, balzsamos éjszakák. Átmenthetők az így induló, romantikus kapcsolatok a szürke mindennapokba?


Nyáron minden olyan egyszerűnek tűnhet: hosszú séták a vízparton, forró éjszakák, gondtalan pillanatok. Aztán egyszer csak beköszönt az ősz. De vajon ez feltétlenül a nyaralás alatt szárba szökkent kapcsolat halálát is jelenti?

Nem kell feltétlenül búcsút inteni egymásnak, amennyiben úgy érzed, hogy van lehetőség a folytatásra. Légy őszinte magadhoz: mit érzel? Szép volt, jó volt, ennyi, vagy tényleg többnek érzed futó nyári kalandnál? Jobb minél előbb tisztázni, hogy kölcsönös-e az érzés, mindketten szeretnétek-e folytatni a többi évszakban is a ezt a kapcsolatot.

Amennyiben igen, nem kell siettetni a dolgokat. Íme, néhány tipp, hogy miként lehet hosszú távú párkapcsolat egy nyári szerelemből!

Teszteld, hogy szerelem-e ez, vagy valami más!

Fontos, hogy tisztán lássatok: csak a holdfény és a koktélok sodortak egymás mellé titeket, vagy ennél több az, ami összeköt benneteket? Töltsetek együtt egy hétvégét, mint egy „hétköznapi” pár. Csak semmi romantika: bevásárlás a boltban, takarítás, ilyesmik. Nézzük, mi sül ki az egészből teljesen szürke, unalmas programok mellett! Mert lássuk be, a mindennapok nem hotelben töltött medencés, forró estékből fognak állni.

Őrizzétek meg a szenvedélyt!

Az izzó nyári szenvedélyt - amely sok kapcsolatból hiányzik – érdemes átmenteni a mindennapokba! Használjátok ki, hogy a kapcsolatotok magas hőfokon indult, és próbáljátok megőrizni ezt a lángolást olyan programokkal, amelyek a nyári találkozásra emlékeztetnek. A hidegebb időben is lophattok egy-két szenvedélyes hétvégét magatoknak!

Maradjatok érdeklődőek egymás irányába!

Hosszú beszélgetések a strandon, éjszakába nyúlóan, pokrócba burkolózva a nyugágyon, vagy éppen a medence szélén üldögélve a holdfényben, fröccsel a kézben. Ezeket az izgalmas, maratoni suttogásokat ne hagyjátok kiveszni a mindennapokból. A jó kommunikáció, mint tudjuk, a jó kapcsolat alapja. Minél többet beszélgettek és minél többet tudtok meg egymásról, annál tartalmasabb, bizalmasabb viszont tudtok kialakítani. Ismerjétek meg a másikat minél alaposabban!

Maradjatok felfedezők továbbra is!

Emlékszel, milyen vagány volt motort bérelni, és azzal száguldozni a tengerparton? A közös búvárkodást sem felejted, ugye? És az hogy tetszett, amikor életedben először megkóstoltad a helyi konyha finomságát? Nyáron az ember hajlamos új dolgokat kipróbálni, új kalandokba vágni, nyitottabban állni az ismeretlen dolgok elé. Ne veszítsétek el ezt a nyári spontenaitást! Miért ne mehetnétek péntek este fallabdázni mondjuk? Vagy miért ne tervezhetnétek egy két napos bringatúrát? Hagyd, hogy a felfedezések, kalandok lendületet vigyenek a kapcsolatotokba!

Adjatok szabadságot is egymásnak!

Ez nagyon fontos, mert ezek a romantikusan induló csakegyüttörökké kapcsolatok könnyen maguk alá temethetik az embert. Mivel nyáron vagy a nyaralás alatt szinte minden időt együtt tudtok tölteni, úgy érezhetitek, hogy ez a természetes. Pedig minden embernek szüksége van hobbira, szabadidőre, külön barátokra is. Ne feledkezzetek meg erről a nagy lamúr idején sem!

Legyetek optimisták!

Nem jó úgy indulni a folytatásnak, hogy biztosan reménytelen, mert messze laktok egymástól, vagy az eltérő életritmusotok miatt keveset tudtok találkozni, ha véget ér a nyár. Rengeteg jó példa van működő kapcsolatokra, amelyek legyőzik a távolságot, a kulturális különbségeket. Egyetlen ember van, aki segíthet abban, hogy boldog légy ebben a kapcsolatban: te magad. Senki más nem fog helyetted intézkedni, a boldogságod rajtad áll. Biztos, hogy lesznek kihívások a mindennapokban, de a pozitív hozzáállás már fél siker!

 
Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Friss borda

Túrarandik ősszel és télen!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod?Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280