Kíváncsi vagy, ki támogat Téged?

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

6 egyszerű dolog, az esték intimitásáért!

6 egyszerű dolog, az esték intimitásáért!
2016
máj.
05

Nemcsak a gyerekeknek, a felnőtteknek is szükségük lenne egy esti rutinra. Sőt, receptre kellene felírni minden párnak!


A szerelem rózsaszín időszakának elmúltával könnyű beleesni a szürke hétköznapok rutinjába. A szenvedély helyét átveszi a kötelesség, a pusmogós beszélgetések praktikus mondandókká változnak. Szóljon ez a rutin az unalom helyett az egymásra odafigyelésről, intimitásról!
Íme, 6 egyszerű lépés, amelyeket már akár ma este is bevethetsz, hogy visszacsempészd a szerelmet, szexet, intimitást a hálószoba falai közé!

1. Egyszerre térjetek nyugovóra!

Mindnyájan tudjuk, milyen könnyű este leragadni egy film elé a kanapéra, vagy éppen a munkába temetkezve görnyedni a laptop felett. Ha rendszeresen külön időpontban mentek aludni, az minden bizonnyal rossz döntés eredménye: valaki (vagy mindkettőtök) rendre más tevékenységet választ az összebújás, közös olvasgatás helyett.
A kapcsolathoz nagyon sokat tesz hozzá, ha egyszerre vagytok az ágyban... ugye érted, miről beszélünk? Ha valamelyikőtök rendszeresen hiányzik onnan, az bizony sokat elvesz a meghittségből. Vannak húzós napok, de legtöbbször elhatározás és tervezés kérdése, hogy mindketten úgy gondoljátok, együtt tértek nyugovóra!

2. Tegyétek félre az elektronikai kütyüket!

Sokszor beszélünk arról, hogy a nyaralás, pihenés idején kapcsoljuk ki a mobilt, táblagépet, laptopot, de kevesebbet figyelünk arra, hogy az esti intimebb órákban is így tegyünk. A csak még ezt az emilt elküldöm, gyorsan átnézem a holnapi meeting anyagát típusú tevékenységek veszélyesek, alattomos módon kúsznak be a sötétségbe. Egyszer csak azon kapjunk magunkat, hogy másokkal levelezünk, csettelünk, miközben egymás mellett fekszünk. Arról már nem is beszélve, hogy az alvásunk nyugalmára is kihat ez a folyamatos „kütyüzés”. Legyen a hálószoba olyan, mint egy szentély-ide már tilos behozni a kütyüket!

3. Az esti beszélgetést vigyétek be a hálószobába!

Hozzátok be az esti beszélgetést a hálószobába, ahol igazán, csak egymásra tudtok figyelni, amikor már elcsendesedett a ház!Ne a mosogató felett meséljetek egymásnak, és ne úgy elemezzétek a napotokat, hogy az egyik közben vasal, a másik meg a morzsákat sepregeti az asztalról.

4. Az előjáték már az nap során kezdődjön el!

Ahhoz, hogy este kedvünk legyen a hálószobában hancúrozni, nem árt már a nap során ráhangolódni. Az nem túl romantikus, ha gombnyomásra működve, késztetést érzünk a szexre, amint ágyba kerülünk, pedig előtte szinte két szót nem váltottunk egymással egész délután. Az embernek hamar „legyünk túl rajta” érzése lesz az egésztől. Egészen más a helyzet, ha már az este során többször megérintjük, megsimogatjuk egymást, kedveskedünk a másiknak, évelődünk –ilyenkor alig várjuk, hogy kettesben maradjunk, és csak egymásra figyelhessünk.

5. Fedezzetek fel új érintési módokat!

Egy hosszú, alapos masszázs előkészítheti a terepet, megnyugtat és segít ráhangolódni a nyugodt, ráérős együttlétre. Építsétek be az esti rutinba, és meglátjátok, mennyit dob majd az estéteken!

6. Ne felejtsétek el a jóéjtpuszit! Minden este!

Zárjuk a napot fizikai és érzelmi intimitásban. Ne feledjétek a jóéjtpuszit, ez az egyik első dolog, ami eltűnik a kapcsolatokból, ha kihűl a szenvedély. Csempésszétek hát vissza- a folytatás csak rajtatok áll!

Címkék:
 


Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Túrarandik ősszel és télen!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod?Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280