Sír a cica miattad!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Hagyjuk már a rózsaszínködös romantikát, gyerekek!

Hagyjuk már a rózsaszínködös romantikát, gyerekek!
2016
máj.
02

7 párkapcsolati tanács realistáknak.

Neked is eleged van abból, hogy egyes magazinok folyamatosan azt tanácsolják, szervezzetek kettesben eltöltött hétvégéket havonta és sose feküdjetek le haraggal a szívetekben? Te is úgy érzed, hogy a habos-babos meseszerű tanácsokból elég volt?
Akkor most adunk neked! Mármint tanácsokat, amelyek először botrányosnak tűnhetnek, de szerintünk több közük van a valósághoz, mint az eddigieknek.

1. Menj szórakozni a párod nélkül, és emlékezz, milyen volt szinglinek lenni!

Igaz a mondás: a hiány felerősíti az érzelmeket, jó eséllyel hiányozni fog a párod, és ez új lendületet visz a kapcsolatba. Ha sülve-főve együtt vagytok, akkor nehéz előhozni a régi érzéseket, amikor alig vártad, hogy hazaérjél. Ne legyen lelkiismertfurdalásod, ha a barátaiddal találkozol, vagy a hobbidra szentelsz időt. Ezzel kifejezetten jót teszel a házasságodnak is!

2. Beszélj úgy a párodhoz mások előtt, ahogyan az első randevún tetted!

Ha szereted a párodat, légy vele tisztelettudó mások előtt. Tök gáz, ha egy egész étterem vagy park azt hallgatja, hogy miként vágjátok a sérelmeket a másik fejéhez. Tudod mit? Ha nagyon mérges vagy, inkább csendben duzzogjál, de ne égesd le magatokat közönség előtt.

3. Ne várd, hogy minden igényedet kielégítse a társad!

Mert nagyot fogsz csalódni. Folyamatosan az ömlik felénk, hogy jogunk van minden igényünkre kielégülést várni, és ezzel újabb és újabb feladatokat támasztunk a párunk fel. Mintha nem lenne neki éppen elég! Ez egy elképesztő elvárás, mely romba dönti a házasságokat és állandó hiány-érzetet okoz bennünk. Miért várod el a társadtól, hogy tánctanfolyamra járjon veled, felássa a kiskertedet, túratársad legyen, sok pénzt keressen, megfőzze a vacsorát is, egyengesse a karrieredet, megcsinálja az adóbevallásodat, és hajnalban még a kutyát is levigye?

4. Találd meg a saját definíciódat a monogámiára!

Manapság már nem meglepő, ha egy pár másképp értelmezi a monogámiát. A nyitott házasság nem működik mindenkinél, de hallottunk már olyat, hogy egy félrelépés után helyrejön a kapcsolat, mert mindketten azon kezdenek dolgozni, hogy újra olyan jó legyen, mint régen. Éppen ezért vannak szakértők, akik azt tanácsolják, hogy engedjünk nagyobb teret a vágyaknak, és lépjünk félre a társunk engedélyével.

5. Fejezd be, hogy a párodat egy nem létező tökéleteshez hasonlítgatod!

A párod egy hús-vér, valódi ember, aki hibázik és messze nem tökéletes, éppen ezért semmi szükség arra, hogy egy, kizárólag a fejedben (és a magazinokban) létező mennyei társhoz hasonlítgassad. Nem fogja kitalálni a gondolataidat, nem pontosan olyan, mint te, és nem mindig ugyanarra vágyik, amire te. A házasság nem arról szól, hogy találsz valakit, akinek majd miden gondolata körülötted forog, a tenyerén hordoz. A házasság arról szól, hogy valakit szeretsz, aki viszontszeret, és mindketten keményen dolgoztok azon, hogy a különbözőségek ellenére boldogok legyetek.

6. Menj el üdülni a házasságodból!

Hidd el, a világ nem fog összedőlni, ha egy hétvégét, vagy pár hetet nem a házastársaddal töltesz. A munkából is kikapcsolsz néha, és valljuk be, van, amikor a párunkból is elég. Néha tényleg szükségünk van egy kis áramszünetre. A szakértők szerint, amikor egy kapcsolat mélypontra kerül, pár hónapos szétköltözés is segíthet.

7. Vedd észre, hogy nem vagy a hűtlenség ellen beoltva!

Bárki megcsalhatja a másikat. Igen, bárki, még te is és ő is. Az életünk kísértésekkel, találkozásokkal teli. Természetesen igyekszünk ellenállni, és egyikünk sem úgy ébred reggel, hogy „na, ma megcsalom a páromat”. Ne légy azonban szemellenzős, ha úgy érzed, probléma van, valami hiányzik a kapcsolatotokból, beszélj, mert a kimondatlan dolgok nagyobb eséllyel terelnek egy félrelépés felé.

 


Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Túrarandik ősszel és télen!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod?Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280