Hogyan vidíthatnál fel bennünket?

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

14 izgalmas esküvői trend 2016-ra!

14 izgalmas esküvői trend 2016-ra!
2016
máj.
02

Csapjunk az esküvői szezonba, és nézzük, milyen izgalmakat tartogat az idei év!


Trendek jönnek és mennek, az idén házasulók pedig győzzék kimazsolázni a hozzájuk illőt. 2016-ban az alábbiak lesznek nagyon menők!

1. 2 az 1-ben ruhák

Mi tagadás, a menyasszonyi ruhák bármilyen gyönyörűek, azért alaposan kifosztják a pénztárcát, ráadásul sehova máshova nem tudjuk felvenni őket. Ennek hamarosan vége lehet, az idei trend szerint azok a darabok tarolnak, amelyek aztán egy zipzár vagy egy gomb segítségével alkalmi ruhává varázsolhatóak.

2. Divatban a virágok!

A virágok nem pusztán csokrok vagy központi elem formájában vannak jelen. Most ott vannak a menyasszony kesztyűjén, a falon, a padlón-mindenhol a virágmotívum tarol.

3. Profi segítők

A profi esküvőszervezők feladatköre kiteljesedik, a négylábú vendégek kiképzésétől kezdve, a közösségi médiában való jelenléten át, a fotózás helyszínéig, mindent megszerveznek az ifjú pár helyett.

4. Mobil bárpult

Divatba jön egy második bárpult az érkezési helyszínen, ahol már frissítővel és welcome drinkkel várják a vendégeket.

5. Kortárs kórusok

Érdekes színfoltként megjelennek a kortárs kórusok, akik a szertartás alatt is énekelhetnek, de akár hangolódásként közös dalolásra hívhatják a várakozókat, az ifjú pár kedvenc dalával.

6. Késő-esti karaoke

Azok, akik nem akarják abbahagyni a bulizást, késő este vetik be a karaoke-műsort, ettől aztán mindenki újra a mikrofon köré pattan, és a mulatozás hajnalig folytatódhat.

7. Észbontó édességek

Egész fényjáték jelenhet meg az esküvői tortán egy új technikai trendnek hála, elképesztő látványos emeletes tortákat létrehozva. A hagyományosabb édességeket kedvelők is örülhetnek, mert tarolnak az ízesített fánkok, apró színes édességek.

8. Esküvői weboldalak

Divatba jön, hogy az esküvőre készülő pár web-designert is alkalmaz: saját, gondosan megkomponált honlapot hoznak létre a nagy eseményre.

9. Teljes személyre szabottság

A nagy nap ma már sokkal inkább az ifjú pár egyéniségéhez igazodik, mint valaha. Ez a különleges alkalom kettőjükről szól, ezért szinte minden rájuk emlékeztet, az ízlésükhöz igazodik, a tortától kezdve, a dekoráción át, egészen az ültetőkártyákig. Lehet, hogy a desszert a nagymama által sütött, kedvenc süteményünk, az ültetőkártya kiscicás, ha az ifjú pár rajong a macskákért, előfordulhat, hogy az anyakönyvvezető személyes jó barátjuk, és a dekoráció részét képezik a családi fotók. Le a konvenciókkal, éljen a személyes!

10. 3-D nyomtatás

A népszerű 3-D nyomtatás az esküvőkre is beszivárgott. Jöhetnek a dizájnos ültetőkártyák, dekorációs elemek, egyenesen a nyomtatóból!

11. Ételek, mint díszítőelemek

A zöldségeket és a gyümölcsöket nemcsak a vacsorához lehet felhasználni, de remek, jópofa, egyedi dekorációk is készülnek belőlük. A káposzta szuperül mutat az asztal közepén is!

12. Stílusos vőlegények

Egyre több figyelem jut a vőlegény öltözékére is: előfordul, hogy ő is átöltözik a ceremónia után, vagy legalább a nyakkendőjét lecseréli a vacsorához.

13. Helyi termékek az étlapon

Az unalmas egyenmenük kora lejárt! Egyre több pár gondolja úgy, hogy helyi finomságokból készült ételeket szervíroz a vendégseregnek. A minőségi termékekből készülő ételek esetén ráadásul azt is pontosan tudják, hogy valójában mit esznek.

14. Fénylő terítékek

Ezüst és arany: a tányérok, a cipők, a dekoráció is lehet fénylő, most ez a divat!

Címkék:
 


Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Túrarandik ősszel és télen!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod?Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280